Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      luby

luby

(4 wyniki)
    • Twierdzi, ze to tylko przyjazn, ze ona tez ma szczesliwa rodzine i ze przeciez ja tez mailuje z kolegami. No tak, tylko, ze moi koledzy nie byli moimi milosciami i nie maja nog do gardla. Pytanie do panow: czy chcialoby Wam sie utrzymywac regularny kontakt z dawna miloscia, gdybyscie nic do niej nie czuli? Mam wrazenia, ze on sie w niej ciagle kocha. Do zdrady fizycznej nie dojdzie bo my mieszkamy w Anglii i zawsze razem w Polsce, ale meczy mnie, ze byc moze, nie jestem kobieta je...
    • czy już teraz wszystkim facetom na świecie imponują takie w 200% wyemancypowane babiszony, obnoszące sie zą do granic bezczelności ze swoją niezależnościa, zapraszające faceta do restauracji i płacace rachunek, przebojowe, stawiające na "własny rozwój", robiące karierę po trupach, modliszki!!!????? CZy opiekuńczy facet poszukujący łagodnej, delikatnej kobiety, którą trzeba bronić i trzeba jej pomagac? to już gatunek wymarły? czy albo zostanę macho-woman, albo będę pogardzana i po...
    • Smiać mi się chce:)))) Jak spotykam swoją byłą z nowym facetem i widze jaka jest milutka i słodziutka dla niego, bo widocznie to początki, a dobrze znam tą wiedżmę. Strasznie mnie to śśmieszy, che, che:))))a was śmieszą takie sytuacje?
    • to juz jest koniec,nie ma juz nic. Drodzy czytelnicy forum,chce opisac wam swoja historie,zrobie to skrotowo. Jestem ze swoim chlopakiem od ponad 3 lat,przeszlismy nie jedno w naszym zwiazku. Jestesmy juz drugi raz na obczyznie,teraz od 8 miesiecy. Los tak chcial ze w wakacje byla u nas moja kolezanka,mielismy troche spiec ale przetrwalismy.Czesto rozmawilaismy o tym ze chcemy wrocic do kraju. Moj luby znlazl teraz sobie doskonaly pretekst. Jest z nami jego ojciec(od 2 miesiecy).Nie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się