luby

(4 wyniki)
  • Na wstępie chciałabym się przywitac i prosic o radę ? Z partnerem mieszkam od poł roku (mieszkanie jest moje). Chłopina ma syna z poprzedniego związku (mały ma 3 lata), który jest u nas od piątku popołudniu do poniedzialku rano (z regóły to ja młodego odwożę do przedszkola,pracuję w domu i tak jest wygodniej). Partner ma zasądzone alimenty, ktorych nie płaci. to trochę inna historia, nie uchyla się od nich dogadali się z byłą, że on robi wszystkie potrzebne zakupy (w zasadzie pokrywa koszty ...
  • Moja córka ma 2,5 roku. Umie ładnie bawić się sama i jeśli jest w domu z jedną osobą tak też robi. Problem pojawia się gdy jesteśmy w domu we trójkę. Bo wtedy robi się zdzdrosna. Nie wolno mi usiąść obok mojego faceta ani się przytulić. Kiedy nie mieszkaliśmy jeszcze razem była zazdrosna o mnie, teraz jest zdazdrosna o niego. Często płacze ( ze złości ) gdy widzi jakieś gesty czułości. To normalne w tym wieku czy może ona jest poprostui za bardzo rozpieszczona?? Jak na to reagowa...
  • No wiecie co. Tego jeszcze nie bylo. Zajrzalam do historii internetowej i okazalo sie, ze moj luby w miare stale odwiedza strone sympatia.onet.pl. Normalnie mnie zatkalo. No i nie mam pojecia, jak zareagowac. Co Wy na to? Przesadzam? Z jednej strony slysze, ze faceci odwiedzaja rozne stronki w rozmiarze nazwijmy to xxx, ale kurde, moj tez taki glupi??? Napiszcie cos. papa
  • Dzis moja Nataszka skończyła 3 latka! Przyjęcie urodzinowe było jak co roku u mnie w domu. Tak bardzo cieszyłam się na ten dzień. Wcześniej oglądałyśmy z Natusią zdjęcia z porodu, miała wiele pytań ;) i jak zwykle chciała setny raz usłyszeć jak to było gdy była w brzuszku! I tak sobie wieczorem rozmawiałyśmy o zbliżających się urodzinach i powiedziałam, że świetnie się składa ze w niedziele wypadają bo dziadkowie i ja i Grześ (mój Luby) nie idziemy do pracy i spędzimy cały dzień r...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się