ludzka

(6 wyników)
  • chodzi mi o nazwę zastrzyków dla mężczyzn. Zwiększają szansę zapłodnienia -5 szt.(cena ok.1500zł.) przyjmuje się je co dwa dniu, ostatni w dzień owulacji kobiety. Są prawdopodobnie na zamówienie (zawierają embriony)i trudno dostępne w Polsce Może wasi mężowie przyjmowali podobne zastrzyki? Bardzo proszę o nazwy i ewentualne efekty?
  • We wtorek byłam w kinie na tym właśnie filmie. Oglądałyście ? Jeśli tak dalej pójdzie, to problem poruszny w filmie będzie bardzo realny.
  • Wlasnie dzisiaj zrobilam test znowu kupilam jakis do d.... ale druga( w tym tescie) kropka wyszla bardzo slabo!!! wiec ja biegiem do mojej przychodni i im mowie tzn tej glupiej babie w recepcji ze robilam test ze rok temu poronilam, ze teraz sie boje ze chce zrobic bete a ona mi na to ze mam za dwa dni zrobic test raz jeszcze a ja jej na to ze jakie 5 mies temu rozmawialam z moim lekarzem rodzinnym i on mi powiedzial ze jak bede w ciazy mam zaraz!!! do niego leciec a ona mi na to ...
  • to bylo juz przegiecie totalne: otoz w zwiazku z tym, ze mialam zaaplikowac sobie zastrzyki w pupe 5 dni z rzedu, postanowilam ze lepiej bedzie, jak to zrobi moja sasiadka pielegniarka- dziewczyna jest mniej wiecej w moim wieku(25 lat), totez nie sadzilam ze bedzie jakis problem, ok, w pierwszy dzien zrobila zastrzyk, patrzac sie dziwnie na etykiete ampulki (menogon),a na drugi dzien po zastrzyku sama wyciagnela z pudeleczka ulotke menogonu i powiedziala:" ja to sobie wezme do poczy...
  • Własnie dzisiaj dowiedziałam się że z mojej fasolki nici. bHCG spadło o 50% czyli marzenia pękły jak bańka mydlana. Smutne, ale prawdziwe. Jak odebrałam wynik nie miałam już siły iść do pracy - zadzwoniłam żeby wziąć urlop tzw "na żądanie". Później już z domu zadzwoniłam do mojej koleżanki z którą siedzę. I wiecie nie usłyszałam nawet zwykłego - przykro mi - będzie dobrze. Jedynie wysłała mi smsa z pytaniem czy ma przekłądac urlop /na wypadek gdybym znowu wylądowała w szpitalu/. B...
  • Kościół uważa że in vitro jest niegodziwe a pary borykające się z niepłodnością winny pogodzić się z wolcą Stwórcy. Autor artykułu słusznie pyta - czy chorzy na raka tez wpowinni pogodzić się z wolą Stwórcy i zaniechać leczenia? www.gazetawyborcza.pl/1,75478,4720593.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się