Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      madryt

madryt

(8 wyników)
    • Niedługo wybieram się z Moim KNMem do Madrytu ;)) Oczywiście wszystkie sieciówki i inne popularne sklepu znajdę bez większego problemu i pomocy. ALE... interesują Mnie małe, urocze, nieznane i niepowtarzalne, oryginalne sklepiki z ubraniami ;)) Jeśli znacie takie unikatowe miejsca w Madrycie, będę wdzięczna ;)
    • Czy mogłybyscie polecić jakieś ciekawe miejsca, sklepy? Wybieram sie tam pod za miesiąc i bede wdzieczna za wskazowki:)
    • Witam, nielugo odwiedze pierwszy raz Madryt. Bylby to dobry moment na jakies wiosenne zakupy. Czy ktos moglby mi podpowiedziec gdzie w Madrycie znajduja sie ciekawe miejsca pod katem zakupow (ciuch, buty) i moze podac nazwe polecanych sklepow? Z gory dziekuje
    • Witam wszystkie Panie i dziewczyny :-) Mam pytanie, a mianowicie chciałabym pojechać do Hiszpani na 3-4 dni, trochę pozwiedzać i przy okzaji na zakupy. Czy ktoś mógł mi doradzić, które miasto wybrać? Interesują mnie firmowe sklepy tj.Dior, Gucci, Chanel itp. Może któraś z Pań już była, widziała, kupowała.... Chciałbym kupić ładna torebkę, okulary... Będę bardzo wdzięczna za wszytkie porady i podpowiedzi :-)
    • od kiedy zaczynaja sie wyprzedaże w Madrycie? ktos wie?
    • Faktycznie pstrokate te ich ubiory. ;)) Ale, jakby nie patrzeć, w Polsce też spotyka się dziewczyny podobnie ubrane. Tyle, ze to naogół odważne jednostki nie bojące sie takiej nonszalancji.I chwała im za to!:))
    • Ponowny pokaz bielizny, na którym ani jedna modelka nie ma chociaż odrobinę większego biustu. Nie mam nic przeciwko małym biustom, ale jakaś różnorodność by się przydała.
    • W nablizszym czasie spedze dwa tygodnie w Hiszpanii miedzy innymi w Barcelonie i Madrycie, wieczory pewnie w klubach i dyskotekach, w zwiazku z tym moje pytanie: jak ubieraja sie Hiszpanki na wieczorene wyjcia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się