Forum Czas Wolny, Hobby Samoloty
ZMIEŃ
      madryt

madryt

(6 wyników)
    • Czy ktos z Was wie czy jest mozliwosc wylotu na weekend do Paryza lub Madrytu? Chodzi mi o wylot w piatek i powrot w niedziele. Jestem z Gdanska. Szukalem polaczen ale nie znalazlem, czyli pewnie nie ma takiej mozliwosci. A moze jednak ktos zna jakies dobre polaczenie? Podkreslam ze taki dziwny wylot nie jest moim kaprysem. Potrzebuje w ten sposob poleciec. Moge liczyc na Wasza pomoc? Pozdrawiam
    • Przegldając wiadomości z Madrytu natknąłem się na zdjęcie tinyurl.com/5c7ag4 Boening 737 LOT-u nad miejscem katastrofy. Może ktoś z załogi lub z pasażerów LOT-u podzieli się wrażeniami, z tego tragicznego dnia.
    • Niestety najnizsze ceny do tych miast nie wynosza 55 zl (one way, no tax), ale: Bruksela 169 zl Atney 199 zl Madryt 299 zl Nie spodziewam sie, ze Madryt bedzie za 55, ale 299 to juz lekka przesada. Wiem, ze w porowaniu z LOTem 702,56 zl (w 2 str, z podatkiem) to niewiele, ale jednak kilka biletow za 99 zl mogliby udostepnic. Krotko mowiac, AirPolonia potrzebuje konkurencji! LOT im "nie naskoczy" wiec miejmy nadzieje SkyEurope zawita do WAW juz od maja. PS. Ciekawe kiedy be...
    • Witam! Jakimi samolotami lata LOT do Madrytu? Dziekuje z góry za pomoc Arek
    • na www.airwise pisza.... --------- Belgium's Walloon region said on Friday two other low-cost airlines would join Ryanair at state-owned Charleroi Airport, a major continental hub for the Irish no-frills carrier and the focus of an EU state aid probe. Wallonia's Economics Minister Serge Kubla said in an invitation to a news conference that one Polish and one Italian airline had decided to start operations from Charleroi Airport, 40 km (25 miles) south of Brussels. Kubla did not...
    • Od lat walczę z niewielkimi efektami ze strachem przed lataniem. A sporo podróżuję więc zależy mi zeby po każdym locie (starcie, turbulecji itepe) nie byc całkiem wykończona nerwowo;-) 6 czerwca lecę do Madrytu (LO0431) i zaczynam sie powoli stresowac.. Znalazlam w sieci cos takiego: www.fearofflyinghelp.com/ Myślicie,że fajne? dzięki za fachowe opinie:-)) Joanna-Tchórz- W- Przestworzach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się