Forum Turystyka Turystyczne Latanie
ZMIEŃ
      madryt

madryt

(36 wyników)
    • Witajcie! Jak najtaniej dostać się do Madrytu w kwietniu? Czy linie lotnicze robią na tym kierunku promocje ? pozdrawiam A
    • Leciał ktoś z Was Iberią jak jeszcze latała z Krk do Madrytu . Interesuje mnie konkretnie co dawali do jedzenia i w jakich jezykach mówili z gory dzieki
    • Witam, 3 pytania: - prawdopodobnie będę leciała do Madrytu Wizzairem, a wracała Ryanairem - czy torba sportowa o wymiarach: wysokość 25 cm, szerokość 24 cm, długość 50 cm może służyć za bagaż podręczny? - lot powrotny z Madrytu do Krakowa (Ryanair) wyznaczony jest na 6:45 rano - o której najpóźniej muszę być na lotnisku i jak tam dojechać z centrum Madrytu (okolice Plaza Espana)? - czy najtańsze połączenie na linii Warszawa-Madryt jakie można znaleźć pod koniec kwietnia, to Wizzair ok.550...
    • Witam. Niedługo lecę do Madrytu. Z lotniska do centrum chciałabym dojechać metrem, ale naczytałam się, że stacja metra znajduje się dość daleko. Mój samolot ląduje na T1, wychodzę do głównego hollu... i co dalej? Mógłby mi ktoś opisać jak dojść do najbliższej stacji metra? Będą leciały ze mną dwie starsze osoby i nie chcę ich narażać na błąkanie się po lotnisku.
    • polecam artykul i zestawienie mozliwości takich lotów:
    • Szukam bezpośrednich lotów do Madrytu, pod koniec kwietnia, czy możecie polecić jakąś ofertę? Dzieki
    • Ta, rzeczywiscie Lotem najtaniej!
    • Witam wszystkich, prosze o pomoc w wyborze linii lotniczych. chce jechac do madrytu na początku sierpnia i wrócic na początku wrzesnia. jakimi linimi leciec(mogą byc przesiadki i zmiany linii lotniczych) tak aby zmieścic sie do 700-750 zł(jak na razie wszystko jest po wyżej 850!!)dziekuje za info i gorąco pozdrawiam!:)
    • czy takowe istnieja? jak tanio leciec? jechac do Madrytu? pozdr A
    • Jak sie dostac tanio samolotem do Madrytu (dluzszy weekend w celach turystyczno-wypoczynkowych)? Przegladalem tanie linie i niczego nie znalazlem oprocz b. drogiego LOTu? Patrzylem rowniez na AirBerlin, ale tez wszystko b. drogie?
    • szukam, szukam i niczego nie mogę znaleźć :-( czyzby nic??? 2 lata temu leciałam tanimi liniami, ale to była Air Polonia, zatem nieaktualne....
    • Na poczatku maja mam maly tranzyt na lotnisku w Madrycie . Mam pytanie : czy pomiedzy T4 i T2 kursuje taka sama linia metra jak miedzy T4 i T4S ? czy musze skorzystac z autobusu ? Dziekuje Gosia
    • WITAM WSZYSTKICH W PAŹDZIERNIKU CHCE SIĘ WYBRAC DO MADRYTU NA KILKA DNI. MOZE WIECIE JAKIMI LINAMI MOGE TAM POLECIEĆ OPRÓCZ IBERII I LOTU...I ZEBY CEBY BYLY DOSC DOSTĘPNE:) POZDRAWIAM
    • Czy 4 godziny oczekiwania na tym lotnisku wystarczy, żeby "wyskoczyć" do miasta ? Obydwa odcinki trasy obsługuje Iberia (przylot i odlot z tego samego terminala), czy w takim wypadku, gdybym "wyskoczyła" do miasta, muszę odebrać bagaż i ponownie stawić się do odprawy? Odpowiedzcie proszę, pierwszy raz lecę takim łączonym lotem i w ogóle się nie orientuję, jak to jest. Z góry dziękuję!
    • po 14pazdziernika. chcialam na wakacje, ale zabraklo kasy. czy wobec tego taniej moze by bylo do Madrytu czy Barcelony doleciec i przenocowac w jakims tanim hotelu-motelu(z dwuletnim dzieckiem). pomozcie, bo zupelnie nie wiem, jak sie do tego zabrac... przede wszystkim, czy to taniej w ogole wyjdzie niz wycieczka z biurem podrozy??? czy sie nie oplaca?
    • jak w temacie. mogę lecieć z 10 przesiadkami, albo podróżować nie tylko samolotem. jednocześnie chciałabym zauważyć,że bardzo podniosły się ceny biletów tanich linii lotniczych- bilety do chiszpanii to wydatek ponad 1000 zł.
    • bede miala przesiadke w madrycie, z terminala 4 musze przemiescic sie na terminal 4S ... jak mam sie tam przemiescic ? pierwszy raz lece samolotem wiec nie bardzo sie orientuje w tych sprawach...
    • lobby za ktorym stoi firmy dbajace o md i dc robia co moga by pokzac swiatu ze boeingi nie gwarntuja bezpieczenstwa, sa nawet gotowi stracic samolot w kirgizji i doporowadzic do kilku awaryjnych ladowan by zachowac swoje wplywy tam gdzie jeszcze zlomy lataja md i dc
    • Potrzebuje rady kogoś kto się przesiadał w Monachium! Lecę pierwszy raz z Krakowa do Madrytu z przesiadką w Monachium mam czas 1 godz. na przesiadkę. Czy ktoś tak leciał, czy ciężko jest odnaleźć się na lotnisku, gdzie należy iść zaraz po wyjściu z samolotu?? Przylatuje na terminal 2 i z tego samego mam lot do Madrytu. Proszę o pomoc!! Z góry dziękuję!! :)
    • Mam pytanie czy ktos leciał liniami Iberia przez Madryt na Gran Canarie? Te linie nie maja za dobrej opinii z tego co słyszałam ale byłabym wdzięczna jeżeli ktos kto nimi leciał wie naprawde jak jest.Z góry dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się