madryt

(3 wyniki)
  • czesc! planuje jechac do Portugali i Andaluzji, na przelomie kwietnia -maja. Czekam na info. troche szczegolow. otoz lece Lotem do Madrytu, dalej pociagiem do Portugalii, czy ktos juz tak kombinowal???Czy to dobry pomysl? (niestety nie moge skorzysstac z polaczenia bezposrednio do Lizbony). Ile dni przeznaczyc na Madryt? Razem mam trzy tyg. na wszystko. Czy zdarze? Jak myslicie, moze darowac sobie ta Andaluzje ( ale bardzo chce + Gibraltar i moze nawet 2-3 dni w Maroko?) Na miejsc...
  • Czy ktoś z Was korzystał? Jakie doświadczenia? Z jakim wyprzedzeniem należy kupować bilety na linie dalekobieżne? Czy kupno Euro-Raila jest opłacalne - bo słyszałam że w większości pociągów i tak trzeba dopłacać?
  • PERU(5)

Za kilka miesiecy wybieram sie do Peru (koniec marca). Nie znosze zorganizowanych wypraw i postanowilam pojechac tam z moja rownie szalona kumpela. To ma byc wloczega naszego zycia!!!! Jakies wskazowki? porady? Za wszystko bede niezmiernie wdzieczna!!!! Jakie sa najtansze linie, ktore tam lataja (mam wrazanie ,ze Iberia zmonopolizowala caly rynek)?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się