magda

(5 wyników)
  • dziś odebrałam wyniki mała ma nieprawidłowy katiotyp 46xx p+5 , ja i mąż mamy prawidłowy, lekarz bedzie we czwartek , o co tu chodzi. Magda
  • Od 4 m-cy rehabilituję synka, który teraz ma 6,5 m-ca. Miał wzmożone napięcie stwierdzone przez dwóch neurologów, ortopedę. Ostatnio pani rehabilitantka, która zajmuje się nim od początku, stwierdziła,że nie wie, dlaczego Antek zachowuje się w taki dziwny sposób, że nie wie, co dalej robić. Zaniepokojeni, pokazaliśmy Antka, polecanej na tym forum, rehabilitance. Po godzinie oglądzin Antka, potwierdziła,że to bardzo dziwny przypadek,ze pośród setek rehabilitowanych dzieci, nie spotkała się z c...
  • Witam serdecznie, Podczytywałam do tej pory to forum, ponieważ moja córeczka ma asymetrię i ćwiczyłyśmy najpierw metodą Vojty a teraz Bobath. Pomogły mi Wasze uwagi i rady wprawdzie kierowane nie do mnie ale do innych mam zaniepokojonych i pełnych obaw. Teraz muszę sama zadać pytanie, bo kompletnie nie wiem co zrobić - a sprawa jest pilna. Mam na imię Beata i jestem z Wrocławia a widzę, że na tym forum sporo jest osób z Wrocławia. Moja córeczka Magda ma 5,5 miesiąca. Wciąż je...
  • Dziewczyny chcialam Wam powiedziec ze moj Mateusz zaczal trzymac glowke..troche na to czekalismy,dobre 5 mcy ale bylo warto..wlasciwie to niewiem dlaczego teraz,bo vojta nie cwiczymy od mca(maly sie wyrywal i rehabilitantka kazala przestac)codziennie mamy bobath i od kilku dni masaze kregoslupa,moze to go wzmocnilo..a moze wszystko razem,w koncu kilka miesiecy sumiennie cwiczymy..oczywiscie na razie nie usiadzie bo kregoslup wciaz wiotki ale i na to przyjdzie pora..najwazniejsze z...
  • Witam serdecznie!!! Moja córcia wymaga rehabilitacji metodą Vojty. Ma 7 tygodnie i chciałabym trafić do najlepszych rzetelnych specjalistów.Jestem z Wrocławia. Dziękuję i czekam na szynką odpowidź. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się