magda

(6 wyników)
  • Magdo, w sobotę padł mi komputer (system i dysk). Zginęły mi wszystkie dokumenty, zdjęcia, programy i adresy. Teraz jest już podobno wszystko dobrze i dlatego proszę, napisz do mnie na mój adres mailowy. Przykro mi, że przepadł Twój adres. Ale czekam na wiadomości od Ciebie, jak tata czuje się po operacji, czy jest już w domu ......... Bardzo, bardzo goraco Cię pozdrawiam i czekam na wiadomość. Ewa
  • Co uwas?Elu jak mama?Magda Co u Ciebie?
  • Witam Moja mama ma nowotwór wątroby,jak pisałam wcześniej nie je,nie chce pić ,dowadniana jest kroplówkami. Mama ma coraz mniej siły -tej psychicznej, jak i fizycznej a ja razem z nią trace nadzieje, nie wiem co powiedzieć jak mam sie zachowywać,jak ją pocieszać i podtrzymywać na duchu jak sama niebardzo wierz że będzie lepiej. Prosze o porade. Magda
  • Jeśli ktoś przez takową przeszedł- proszę o nformację jak przebiegała (ile cykli, jakie samopoczucie) i przede wszystkim jakie dała/daje efekty. Moja mama wczoraj dostała pierwszy raz w ten sposób chemię, czuje się tragicznie. Będę wdzięczna za wszelkie informacje. pozdrawiam magda
  • Witam, dlugo nie pisalam, gdyz wszystko bylo ok, ale od dwoch miesiecy cierpie na uporczywy kaszel. Zachorowalam w grudniu, bylam chora przez ok. 3 tygodnie, nastepnie ponownie zachorowalam w styczniu. Goraczka i ten uporczywy kaszel... Kaszel nasila sie w nocy i potwornie bola mnie zatoki.Antybiotyk, zastrzyki i nic. Jade dzis na RTG pluc i zatok. I boje sie... Lekarz podejrzewa zapalenie zatok a ja jestem cala w nerwach - boje sie, ze to przerzuty do pluc. 4,5 roku temu mia...
  • Witam Jestem w cięzkim okresie pewnie jak większość z was. Tak ciężko jest poradzić sobie z chorobą bliskiej osoby. Wstawać do pracy i udawać ze wszsyko jest ok. Czy braliście może jakieś tabletki uspakająjące? Możecie mi jakieś polecić. Nie chodzi mi o jakieś tabletki antydepresyjne , bo ja depresji nie mam, ale czasami zeby łyknac coś na uspokojenie, wziąść się szybko w garść, ale jednocześnie zeby móc pracować i trzeźwo myśleć. Jeśli macie jakieś wyprubowane leki, bardzo was...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się