Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      magda

magda

(5 wyników)
    • Witajcie; Za dobrą radą beba2 na forum dziecko-zdrowie postanowiłam spróbować chamomilla15CH na okropne ząbkowanie mojej Julii; mam kilka pytań: jak dokłądnie dawać te granulki, Julia ma 9,5 miesiąca a homeopatię będziemy stosować po raz pierwszy; przyczytałam wszystkie wątki dotyczące tych granulek i ząbkowania; ale co do stosowania to było pisane różnie więc nie wiem jak je dawać w przypadku małej; dodam że już nic nie pomagało więc może warto spróbować tego; Pozdrawiam Magda
    • witam, od razu sie wytłumaczę że po pierwsze- sprawdziłam ww temat w przeglądarce i nic podobnego nie znalazłam a po drugie- jestem pod opieką homeopaty, który jednakowoż wyjechał i będzie za 10 dni. I chcialabym tylko to przetrwać. a leczę sie na zatoki od lat ale ostatnie zaostrzenie trwa już ponad tydzień i jest nie do zniesienia. Mam drożny nos,niewielki ucisk u nasady ale zero kataru. Jestem natomiast pewna że w zatokach jest płyn ( boli przy pochyleniu) poza tym pulsujący...
    • Dziewczyny, ratunku! jestem na waszym forum nie pierwszy raz, bo już raz korzystałam z aderesów homeopatów warszawskich dla mojego podówczas rocznego synka (w listopadzie Mikołaj skończy 2 lata) i byliśmy u dr. Oczkowskiego. Ale o co mi TERAZ chodzi? Moja siostra 12 sierpnia urodziła synka. Mały miał jakieś drgawki w 1wszej dobie po porodzie, na skutek czego wywieziono go do Międzylesia. Moja siostra, pocharatana po porodzie (problemy po nacięciu po porodzie naturalnym), pomimo zakaz...
    • witam, mam swędzący problem u alergicznego dwulatka.Zgodnie z zasadami przejrzałam forum, ale niczego stosownego nie znalazłam. Mały spędził kilka dni z dziadkami i niewiem czym oni go karmili ale zmiany skórne mu sie zaostrzyły- ma takie szorstkie, suche plamiki na podudziach i szyi ale drapie się jeszcze po rączkach i brzuszku.Swędzenie zaostrza kapiel i ciepła temperatura.Podaję mu Zyrtec z braku lepszego pomysłu i używam kosmetyków A-dermy. POza tym nie dzieje mu sie nic ty...
    • CZY JAKAS DOBRA DUSZA MOGLABY MI DORADZIĆ, CO SPRAWI ZE BLIZNA PO CC ( 4 TYG TEMU ) ZACZNIE SIE ZMIEKCZAC I PRZESTANIE BOLEC BRZUCH I ZMNIEJSZY SIE OPUCHLIZNA I W OGOLE ZEBY BYLO TAK JAKBY CIECIA NIE BYLO. PROSZE O PORADE !!!! DZIEKUJE, MAGDA I MIKOLAJ www.foto.xp.com.pl/mikolaj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się