magda

(4 wyniki)
  • dzień dobry ! bardzo proszę o wyjaśnienie co oznaczają skróty z opisu USG: GSD, CRL, BPD, HC, FL, AC, EFBW. dziękuję !! magda
  • PÓŁ roku temu bralam MInulet i bylam zachwycona-zadnych skutków ubocznych. A teraz ten sam Minulet a czuje sie fatalnie: nogi opuchniete, bolą tak dziwnie, cały czas czuje sie jak pzred okresem, mam wsciekly nastroj-tak jakbym caly czas miala PMS-a. A tak chwalilam te tabletki. Wogole dochodze do wniosku ze to jednak wielka trutka.Mam nadzieje, ze mi to przejdzie, bo mam zamiar i tak je brac. Czy ktos tak mial: ze raz super tolerowal tabletki a potem fatalnie??????
  • Wiem, że kolejny raz poruszam ten temat, ale sama się już gubię. Moje pytanie dotyczy tycia po przyjmowaniu tego środka (od 16 do 26 dnia cyklu), osobiście mam wrażenie, że coś mi się "probiło" w kolejnym cyklu - mam teraz ósmy dzień, a czuję się jakbym miała dostać okres (mam opuchnięty brzuch, biodra i jestem nerwowa - tak czułam się, gdy brałam tabletki anty.)Proszę o odpowiedź, czy może być to związane z luteiną, bo jeżeli tak, to nie będę realizować kolejnej recepty (szkoda m...
  • hurra!(5)

zmniejsza mi sie dysplazja :-)))) mialam drugiego stopnia a teraz po biopsji juz nie ma. Ciesze sie ze nie poszlam pod noz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się