Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      malezja

malezja

(3 wyniki)
    • Hiszpan Fernando Alonso (Renault) wygrał drugą eliminację samochodowych mistrzostw świata Formuły 1, wyścig o Grand Prix Malezji. Alonso, który prowadził w wyścigu od startu, o ponad 24 s wyprzedził Włocha Jarno Trulli (Toyota) i o 32 s Niemca Nicka Heidfelda (Williams-BMW). Hiszpan został nowym liderem klasyfikacji generalnej MŚ. To drugie w karierze zwycięstwo 23-letniego hiszpańskiego kierowcy w wyścigach Formuły 1. Po raz pierwszy na najwyższym stopniu podium stanął w 2003 roku, gd...
    • Ja normalnie nie wierzę:) Ukarali kierowców McL, no po prostu świat się kończy:))) Zajebiście się cieszę, może wreszcie w tym sezonie Hamilton przestanie się czuć jak święta krowa. Podobno szefem stewardów jest w tym roku Francuz, ale nie wiem czy to ma jakieś znaczenie... No to będzie ciekawie, Robert z brudnej części toru, ale myślę, że ma szansę Jarno łyknąć na starcie. Ciekawie będzie dalej, Alonso tuż przed Hamiltonem, coś czuję, że stanie na głowie, żeby gówniarza nie przepuścić...
    • Zostalo spierdolone wszystko co mozna bylo spierdolic - Ferrari na wlasne zyczenie oddalo wyscig na starcie, Kubica oczywiscie z pomoca zespolu ukonczyl wyscig na ostatniej pozycji, wygral Alonso ktoremu doskonale pomogl Hamilton blokujac reszte stawki po starcie a obu ich nie lubie. Jezeli tak nadal bedzie sie dzialo w BMW to chyba przestane to ogladac po tylu latach bo szkoda zdrowia. Przeciez te kutasy robia wszystko zeby Kubica nie zdobywal punktow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się