Forum Turystyka Turystyczne Latanie
ZMIEŃ
      malezja

malezja

(4 wyniki)
    • Witam mam pytanie, ląduje na terminalu Air Asia wiem że jest oddalony od glownego terminalu lotniska w Kuala Lumpur. Pytanie lądujac o godz 19 na terminalu Air Asia zdąze sie przetransportowac na dalszy lot na glowny terminal na 20? ( odlot 21.15) Ile trwa podebranie bagazy itp. Ah i czy texi w Kuala Lumpur jest drogie, boje sie ze mimi malej odleglosci moge duzo zaplacic. Porosze wogole tez orade na temat taxi w Malezji bo bede kozystac dosc czesto: jakies rady, przestrogi i jakie ceny
    • Witam Z tego co wiem w/w karte musze wypelnic przed opuszczeniem lotniska. Tylko pytanie konkretne dla tych co do Malezji lataja: gdzie konkretnie sie ja wypisuje, i czy wypelniajac musze ja oddac przy odprawie czy zachowac dla siebie do czasu wylotu?
    • Chciałabym tam bardzo pojechać ale po moich poszukiwaniach lotów do tego kraju załamałam się bo znalazłam np. ofertę lotu w dwie strony z Warszawy do Kuala Lumpur za prawie 20 tys. zł! Czy ktoś ma jakieś doświadczenia i coś doradzi?
    • witam wczoraj otrzymałem e-maila od Air Asi Booking Period : 21 Apr 2009 - 23 Apr 2009 Travel Period : 3 Jul 2009 - 31 Jan 2010 Travel Notes : - Advance booking required www.airasia.com/site/au/en/promo ... ndaily2009 -może kogoś to zainteresuje w końcu ceny są rewelka ! mnie nie pasuje termin w planach mach Malezje ale dopiero w kwietniu Dorzucę tylko że z Malezji tymi samymi liniami można za grosze lecieć dalej np do Tajlandii czy nawet Australii neronek pozdrawiam ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się