Forum Turystyka Europa Rumunia
ZMIEŃ
      marcu

marcu

(6 wyników)
    • Cześć! :) Szukam osoby, która jedzie do Rumunii w marcu. Interesuje mnie przejazd do Suceavy bądź okolice. Najlepiej po 10.03.2010. :)
    • wybiera się ktoś może do Rumunii w okolicach 20 marca? Szukam jakiegoś taniego transportu, chętnie zrzucę się na paliwko ;)
    • Jak się oczywiście skończy ta cholerna zima,to jadę na parę dni do kraju przodków,szukam chętnych na wspólny przejazd i zrzutę na paliwko,mam 3 miejsca wolne....pozdro!!!AAAA!!!!Z bukaresztu i okolic oczywiście a w Polsce do dogadania..
    • Cześć, Trochę moich zdjęć z wycieczki objazdowej po głównych "atrakcjach" regionu. grabek.pl/podroze/?gallery=4 Jeśli się spodobają, to mogę dopisać moje spostrzeżenia z podróży, ale od razu uczciwie piszę, że trochę się zawiodłem. Zdjęcia bez większych modyfikacji, pousuwałem głównie torebki foliowe z drzew, plastikowe butelki z poboczy i inne sztandarowe wizytówki tego pięknego kraju :(
    • Szpulkaa, czy jest tak jak u nas bylo? Tzn. ceny podwojne i pewien chaos? Smieszne, ze teraz chleb kosztuje 0.50 :-)
    • Witam Mój mąż raz w miesiącu jedzie na trasie Bielsko-Biała - Brasov, przez Oradea i Cluj. Szuka chętnych do wspólnej podróży, głównie chodzi o koszt paliwa :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się