Forum Turystyka Europa Włochy
ZMIEŃ
      marcu

marcu

(15 wyników)
    • Czy ktoś może wie jak wygląda Toskania w drugiej połowie marca (planujemy jechać między 20 a 27)? Czy jest już ciepło? Czy można zobaczyć, poczuć wiosnę? Czy jest szansa, że zobaczymy zielone wzgórza itp.?
    • na jaka pogodę w przybliżeniu można sie nastawic na osttani tydzien marca w Mediolanie, bardzo prosze o odp!!!
    • Chciałabym sie wybrać z mamą do Rzymu w lutym lub marcu, ze względów urlopowych max. na tydzień. Czy ktoś mógł by mi polecić sprawdzone, nie za drogie biuro podróży, albo noclegi i linie jakimi warto lecieć. Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi
    • Witam! Mam pytanko krótkie, jaka test teraz pogoda w Rzymie? jaki strój zabrac? raczej letni, czy ta temperatura odczuwalna jest raczej chłodna? wybieram sie 2 marca juz, a jeszcze nie wiem co zabrac. z gory dziekuje.
    • Bardzo prosze o pomoc w znalezieniu noclegu w Rzymie. Cena do 50 euro za pokoj 2os na dobe. Szukamy z mezem pokoju na 1 tydzien w marcu. Moze byc hotelik albo apartamenty albo siostry zakonne. Warunek jeden - w miare blisko centrum. dzieki za pomoc
    • Czy wyjazd do Rzymu pod koniec stycznia to dobry pomysł? Chodzi mi oczywiście o pogodę. Pozdrawiam wszystkich :)
    • Planuję wybrać sie w przyszłm roku a konkretnie w marcu do Toscani ale pod namiot, zdecydowałam tak daltego że okazało sie iż noclegi są dośc drogie. Co myslicie o namiocie, czy są tam pola namiotowe (chcemy wynając samochód i troszkę pojeżdzić) a moze znacie jakies niedrogie miejsaca noclegowe????
    • Witam chcialbym zapytac jaka pogoda jest w Rzymie pod koniec marca,i tak na marginesie: wybiera sie ktos na 4 dniowe zwiedzanie Rzymu lotem Wizz w dniu 23 marzec? pytam dlatego ze chcemy zwiedzic Rzym profesjonalnie w 1 dzien z przewodnikiem (polakiem)a reszta dni to zwiedzanie ´´na wlasna reke´´. Mozna wykozystac fakt zwiedzania calodniowego z przewodnikiem w wiekszym gronie za mniejsza kase (oplata sie rozklada na wieksza ilosc turystow. Nasza grupa liczy 3 osoby.
    • napiszcie mi moi drodzy jaka jest pogoda w marcu wybieram sie do rzymu pierwszy raz. chcialabym zobaczyc prawdziwa wiosne w rzymie
    • która tania linia ma najlepsze ceny na loty do rzymu?
    • Wybieram się w marcu na narty di Val di Sole, a konkretnie do Monclassico. Może ktoś tam był i może opowiedzieć o warunkach narciarskich i infrastrukturze rozrywkowej ;) w okolicy Pozdrawiam Katy
    • Czy ktoś z was mógłby mi udzielić informacji na temat promówn na Sardynie. Na czym polegaja opcje "ponte" i poltrona"? Proszę Was o małe relacje.... Saluti
    • Niebawem, w marcu odwiedzę Florencję. Chcę zobaczyć Uffizi, Galerię Akademii, Galerię Palatina i Muzeum dell' Opera. I powiem szczerze, nie bardzo chcę zrezygnować z któregokolwiek. Mam do Państwa 2 pytania. Do których powinnam zarezerwować bilety wcześniej? (czy tylko Uffizi jest tak oblegane?) I czy dopuszczalne jest robienie zdjęć we wnętrzach?
    • hej, czy ktos moze cos polecic, tradycyjnie: taniego i w miare w centrum, w rzymie, w marcu?
    • Proszę bywalców lub rzymskich tubylców o podpowiedź jak należy ubrać się w końcu stycznia na zwiedzanie miasta. Wiem, że wygodnie, chodzi mi o pogodę jakiej mozna się spodziewać.Dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się