Forum Turystyka Europa Hiszpania
ZMIEŃ
      marcu

marcu

(7 wyników)
    • Hej wlasnie wczoraj skorzystalam ze swietnej oferty last minute brytyjskiego biura podrózy i wybieram sie na Majorke 26 marca do 4 kwietnia. Wiem tylko, ze zakwaterowanie mam zapewnione w jednym z 3 gwiazdkowych hoteli, niestety nie mam pojecia w którym :P. Kto z was wybiera sie na Majorke w tym samym okresie ? Moze sie spotkamy i razem poimprezujemy ;)?
    • Witam wszystkich, w marcu przyszłego roku planujemy z córką wypad na parę dni do Barcelony i pomyślałam, że przy okazji mogłybyśmy skoczyć jeszcze do Granady ;-). Czy możecie mi powiedzieć, z jakimi kosztami przejazdu należałoby się liczyć (pociąg/ autobus/ wynajem samochodu)? I przy okazji uświadomcie mnie, jak jeżdżą hiszpańscy kierowcy? Czy za kierownicą ponosi ich temperament? Pozdro
    • Irlandzki przewoźnik Ryanair wprowadza do oferty popularną w całej Europie Barcelonę, stolicę Katalonii. Już od końca marca będziemy mogli podróżować do tego miasta z rzeszowskiej Jasionki i szczecińskiego Goleniowa. Loty do portu Barcelona-Girona będą odbywały się dwa razy w tygodniu, w czwartki i niedziele. źródło:
    • Czy wyjazd na weekend do Barcelony w końcu lutego ma sens ? Czy jest tam już zielono, czy też jeszcze wczesna wiosna. Chcemy jak najwięcej zwiedzić. Zielona roślinność dodaje uroku a o to też nam chodzi. Jeżeli macie jakieś użyteczne informacje to proszę o odpowiedź.
    • Hej, wybieram sie do Barcelony w polowie marca na tydzien, chce poszukac hotelu, ale nie wiem w jakiej dzielnicy. Ktora bedzie w miare dobra-chodzi o dobre polaczenia, bezpieczenstwo i zeby bylo w miare spokojnie. Z gory bardzo dziekuje za pomoc!!!
    • Lecę w marcu. Gdzie najlepiej spędzić Wielki Tydzień? W Madrycie czy może w mniejszych miastach (Toledo, Granada)? Czy warto w tym terminie pojechać nad morze? Gdzie? Wynająć samochód na 4 osoby, czy lepiej pociągiem? Rezerwować noclegi przez Internet czy ryzykować?
    • Wybieram się do Madrytu samolotem. Jak z lotniska dostać sie do centrum i ile to kosztuje? I ile kosztują bilety na komunikację miejską? Czy tudno jest poruszać się po Madrycie? Będę tam 2 tygodnie - chciałabym zobaczyć jak najwięcej a wydać jak najmniej ;). Bedę wdzięczna za informacje. Czy na poczatku marca jest tam ciepło?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się