Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      marcu

marcu

(6 wyników)
    • Znacie może jakiś fajny ośrodek nad morzem do którego można by udać się w marcu? Fajnie żeby był w nim np basen albo inne atrakcje i cena jakaś przystępna. Miejscowość nie musi być duża, ale żeby chociaż jakaś jedna otwarta knajpa i jeden sklep w niej był. Może coś w okolicach helu?, ale nie koniecznie.
    • Witam, chciałabym pojechać nad morze z 15-miesięczną córką, która dużo ostatnio choruje, szukam noclegu na tydzień w drugiej połowie marca, może być pokój w pensjonacie, może być kwatera prywatna albo apartament, zależy mi na bliskości morza, ale też do sklepów czy restauracji, bo nie będę miała auta przez ten czas. Czy możecie mi coś polecić?
    • Witam! Marzy mi się kilkudniowy, samotny pobyt nad morzem (najchętniej na wybrzeżu wschodnim). Termin: konec marca, początek kwietnia. Czy łatwo o tej porze roku o kwaterę? Niby powinno być łatwo, ale kto wie, może wszystko zamknięte? W gruncie rzeczy jest mi obojętne gdzie będę nocować, liczy się cena... Ile, poza sezonem, kosztuje pojedynczy pokój? Nie szukam luksusów. A może polecicie jakąś miłą miejscowość, do której łatwo dojechać (z Krakowa)? Pozdrawiam.
    • jestem mamą 14miesięcznej dziwczynki i lekarz zalecił nam wyjazd na 10- 14dni.,oże ma ktoś tani pokoik do wynajęcia.czekam na oferty. pozdrawiam i dziękuje za ewentualne namiary. beata
    • Lipiec z upałami i częstymi burzami Nadal możemy liczyć na wiele bardzo gorących dni. Średnia miesięczna temperatura nadal powyżej normy wieloletniej, a to oznacza, że będzie cieplej niż zazwyczaj w lipcu. Po niespokojnym czerwcu nowy miesiąc nie przyniesie większej zmiany w pogodzie. Nadal będzie bardzo burzowo, parno i duszno. Burze mogą być bardzo gwałtowne i powodować zniszczenia, podobnie jak latem 2007 roku. Zagrożenie mogą stanowić trąby powietrzne, ale będą to jak zwykle...
    • Witam! Mam zamiar w tym roku wybrać się nad morze i wynająćdomek,zastanawiam się tylko ile wcześniej trzeba zarezerwować sobie domek? Gosia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się