maska

(9 wyników)
  • a zem calkiem sporo was tu pogladal powiem tylko, to myslalem ze wreszcie jakis chory. a to najzdrowszy czlowiek na tym forum.
  • Choć metoda nieco inna: "Czeka nas przełom w leczeniu depresji. Popularne zastrzyki z botoksu nie tylko wygładzają zmarszczki na czole, ale poprawiają też nastrój.(...)Zastrzyk z tego preparatu paraliżuje musculus corrugator supercilii, czyli mięsień marszczący brwi - i czoło niemal natychmiast staje się gładkie. Twarz osoby poddanej takiemu zabiegowi przestaje zdradzać cierpienie, zniecierpliwienie czy złość. A co z sercem? Też powinno się rozgrzać - taki wniosek wyciągnął Eric Finzi,...
  • ..co z Pania Ola sie dzieje! Raz sie na cos przydasz skorkowancu!
  • Panie Mask jest Pan dla mnie prawdziwą zagadką. Olga pisała, że jest Pan porządnym człowiekiem i wierzę jej, że rzeczywiście Pan pomaga ludziom. Pana posty często zawierają wiele sprzeczności, mimo serdecznych pozdrowień i braku niecenzuralnych słów budzą ogrom negatywnych emocji forumowiczów. I Pan o tym doskonale wie. PO CO Pan te emocje prowokuje? Chyba zacznę zbierać na bilet, bo inaczej mnie ciekawość zeżre.
  • Przeczytałam,że miał Pan niedawno urodziny. W związku z tym życzę zdrowia, pomyślności i uśmiechów wokół i wesołych kangurów i misiów koala i żeby te góry stojące do góry nogami się nie wywróciły. I żeby czarne wdowy z daleka się trzymały. Wszystkiego dobrego.
  • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33197&w=94475306&v=2&s=0
  • Normalnie ostatnio tak normalnei pisze że aż miło poczytać:)
  • zainspirowała mnie oczywiście dyskusja na forum-matce. Mask, a czemu Ty właściwie regularnie pisujesz na forach dla wariatów? i jak spostrzegasz rolę swojej osoby na takich forach? czy widzisz się może jako: a) zdrowego wśród wariatów, kogoś kto musi nieść kaganek oświaty i wskazywać właściwą drogę zbłądzonym? czy b) dalej wariata, ale jednak kogoś o 2-3 kroki dalej niż wszyscy w rozwoju własnej osobowości? czy c) jednego z nas, bo po prostu lubisz rozmawiać z ciekawymi ludźmi - a...
  • ...(4)

a tak w ogóle, to kiepsko, coraz kiepściej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się