Forum Auto-Moto Prawo jazdy
ZMIEŃ
      maska

maska

(39 wyników)
    • witam mam problem. otóż zdaję egzamin na prawo jazdy na renault clio II, chociaż na kursie jeździłam III. wiem jak wszystko wygląda pod maską w III, ale gdy patrzę na zdjęcia z clio II to nie mogę na nich znaleźć wlewu płynu do spryskiwaczy ani do płynu hamulcowego. :( czy ktoś mógłby mi je wskazać na tym zdjęciu? i56.tinypic.com/qz3jhc.jpg w internecie wszystko jest zawsze pokazywane na clio III.
    • czy zna ktos internetoa stronke na ktorej jsa przedstawione urzadzenia znajdujace sie pod maska w puncie i corsie??
    • Niebawem czeka mnie egzamin, a co za tym idzie wskazywanie poszczególnych zbiorników itp. pod maską - akurat w moim przypadku będzie to Fiat Panda i w związku z tym mam wielką prośbę: może ktoś z Was ma link lub wie, gdzie można znaleźć informacje na ten temat (najlepiej zdjęcie z opisem), jeśli tak to bardzo proszę o podzielenie się nimi ze mną:). Będę bardzo wdzięczna i na pewno spokojniejsza. Pozdrawiam.
    • Witam. Intryguje mnie częsty temat typu ''co pod maską ''lub ''czym zdajecie'' Czy może mi ktoś odpowiedziec o co chodzi ?
    • W miarę możliwości poprosiłabym o jakieś zdjęcie, na którym dokladnie pokazane jest, gdzie w Punciaku wlewa się wszystkie plyny pod maską itp :) Z góry dzięki :P
    • Prosze o pomoc tych, którzy zdawali w Białymstoku. Jakie pytania może zadać egzaminator dotyczące, tego wszystkiego pod maską??
    • Błagam macie jakies namiary na sronkę ze światłami i maską clio??Dzięki.
    • jakie dodatkowe pytania zadaja egzaminatorzy kiedy my pokazujemy co jest pod maska???
    • .....i gdzie co włączyć w Star 12.180 ??? Czy ktoś posiada jakieś pomoce naukowe ?
    • Czy ktoś może natrafił na jakiś link, wktórym można popatrzec jak wygląda Chevrolet pod maską - te wszystkie newralgiczne miejsca. Gdyby jeszcze ktoś pomógł mi wyjaśnić jaki jest schemat świateł w tym samochodzie to będę wdzięczna. Bo ja jazdy skonczyłam dosyć dawno na starych zasadach a świateł używałam tylko mijania. Czy ktoś pomógłby mi rozjaśnić mój problem? bedę bardzo wdzięczna
    • www.prawko.pl/forum/viewforum.php?id=8
    • potrzebuje zdjęc i opisów
    • za tydzien w srode ma 1 egzamin, wiem gdzie sa jakie plyny tylko nieiwem jak powiedziec ze poziom jest dobry,np hamulcowego,do spryskiwaczy itp.
    • Problem wygląda tak: wynajęliśmy garaż - jeden w długim rzędzie garaży dostępnych z bocznej uliczki (dojazd tylko do garaży, oznaczony zakazem ruchu wszystkich pojazdów + tabliczka "Nie dotyczy użytkowników garaży"). Uliczka jest własnością spółdzielni, same podjazdy należą do właścicieli garaży. Mimo zakazu ruchu, i pomimo zwykłej logiki" nie parkuję na terenie prywatnym, nie zastawiam komuś garażu" jeden z okolicznych kierowców regularnie parkuje przed "moim" garażem, uniemożliwiając wyjaz...
    • jak mam rozpoczać egzamin zagladając pod maskę samochodu.czy panie egzaminatorze rozpoczynam pierwsze zadanie którym jest co no kompletnie niewiem jak to wszystko ubrać w słowa logiczne zdania żebym nie wyszła na rozchisteryzowana wariatkę.proszę o pomoc
    • Czesc wszystkim! Mam kilka pytań odnośnie egzaminu, bedzie to mój pierwszy nowy, czyli zmieniony od stycznia tego roku! W 2005 r. zdawałam w Skierniewicach. Zastanawiam sie jak to teraz wygląda, wczesniej po dostaniu kluczyków wchodziło sie na placyk, wsiadało do samochodu, przygotowanie do jazdy polegało wyłącznie na ustawieniu lusterek i fotela, zapieciu pasów, zwolnieniu recznego.. Na placu konieczne było wlaczanie kierunkowskazów, a teraz podobno już nie! Poza tym to przygoto...
    • Proszę o pomoc. Jeśli ktoś mógłby mi powiedzieć jak otworzyć maskę w Corsie C (tzn. gdzie i jak wygląda wajcha do otwierania oraz co muszę wymacać pod samą maską) to będę ogromnie wdzięczny :)
    • witam mam takie pytanie?jka to jest z egzaminem praktycznym rozchodzi mi się kiedy mam ustawić sobie fotel, lusterka???po pokazaniu co jest pod maska i światłach a przed łukiem?czy na samym początku???
    • bardzo sie boje powiedzcie o co pytaja przy samochodzie-po otwarciu maski, w srodku- gdzie maja ustawienie lusterek bocznych?, czy kazda wlaczac swaitla, w celu sprawdzenia umiejetnosci ich wlaczania? )te do tego, tate do tamtego) boje sie, nie luku, tylko tego opowiadania o swaitlach, masce boje sie tez gorki-jest obowiazkowa teraz zaczelam bac sie luku miasta sie nie boje,bo nigdy nie mialam przed nim oporow ale tego stania przy samochodzie i opowiadania bnoje sie msietel...
    • Czy ktoś mógłby mi powiedzieć co i jak? Gdzie które się włącza? Mniej więcej wiem, ale wolałabym się upewnić. Szukałam na forum tematów, ale jakoś nigdzie nie mogę znaleźć tak wszystkich po kolei. Dzięki za pomoc dobremu człowiekowi;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się