matematyka

(11 wyników)
  • trza bylo mature z matmy wprowadzic, bo biedni nauczyciele nie mogli liczyc na dodatkowa kase.
  • Jadwiga Walkowiak, a nie Elżbieta...
  • 1. Bardzo nie podoba mi się tytuł artykułu. 2. Dobrze, że matematyka wróciła. Sam bym jej pewnie nie zdał, ale dobrze się stało. pTp
  • NIE dla dodatkowej lekcji matematyki! www.kalkulatory.pl/blog
  • Obowiązkowa matura z matematyki to totalne nieporozumienie. Tych, którzy to zarządzili, bym oddał pod Trybunał Stanu i wyrzucił z MEN. Po co w takim razie w liceach podział na klasy humanistyczne i temu pokrewne? Po to, żeby zdawali matematykę? Po co klasy językowe? Po to, żeby zdawali matematykę? Jak się okaże za dwa lata, że matura będzie masakrą, bo nie zdadzą matematyki, to wszyscy rodzice i maturzyści powinni wyjść w wielkim proteście przed MEN i CKE i postulować o ich ro...
  • Matematyka obowiązkowa od 2010. Czyli... rocznik 1990 zostanie (szczęśliwie!) ominięty? wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8741964&rfbawp=1172084420.117&ticaid=13435
  • Witam serdecznie! Stoje przed dylematem wyboru gimnazjum dla syna. Chlopak ma zaciecie informatyczne, jest dobry z matematyki. Czy ktos moze cos powiedziec o klasie matematyczno-informatycznej w gimnazjum nr 60 przy Bukowskiej w Poznaniu ?
  • No wiadomo! Jak Mieciu Matuszak prowadzi to nie ma mocnych! Matematyka w VLO to jest rzecz do ktorej najbardziej tesknie teraz na studiach... P.S. Zagra ktos w zapalki? :P
  • Choć nie jestem dziewczyną, to i mnie miło by było gdyby ktoś mnie namawiał do studiowania na Polibudzie. Nawet nie chodzi o imprezy, cuda wianki. Bardziej o czynną pomoc w nauce, na którą nie mogłem liczyć. W liceum numer VII moja matematyczka z fizyczką jedyne co miały mi do zaoferowania w ciągu pierwszych dwóch lat, to udowodnienie, że jestem tłukiem. Raz szło mi lepiej, raz fatalnie a miałem naprawdę duże chęci aby to wszystko pojąć. Do czasu, gdy po prostu poczułem się okropnie zni...
  • Witam! Nie wiem, czy zauważyliście, że na stronie: nabor.poznan.pcss.pl/szkolaponadgimnazjalna/nabor/candidate/load/ można sprawdzić, ile osób wybrało poszczególne klasy - najwięcej chętnych jest do Ia w VIII (obawiam się, że wyląduję w Ib lub Ic), sporym zainteresowaniem cieszy się też Ia w "Paderku" i Ia w II LO. Według mnie stosunkowo mało jest chętnych do "Marcinka" i "Marynki" Co o tym myślicie?
  • Prosze mi powiedziec czy na informatyce na UAMie sa jakies ruchy swiadectw???? Czy obnizany jest tam prog...jak bylo rok temu..czy sa jakies dodatkowe miejsca jak wygladaja moje szanse!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się