mauritius

(7 wyników)
  • Witam, bylismy 9 dni z Tui konic listopada/grudzien. na wlasna reke zjezdzilismy cala wyspe, jesli macie jakies pytania bardzo prosze :)
  • witajcie, wczoraj udało mi się wreszcie zamieścić na naszej stronie relację z Mauritiusa: www.tropikey.com/mauritius.html Zainteresownych tą wyspą zapraszam do lektury! Pozdrawiam Bartek
  • witam.w pazdzierniku wybieram sie na te wyspe ,jaka jest tam wtedy pogoda? na jakim wybrzezu jest najladniej pod wzgledem plaz i wody,otej porze roku?bardzo dziekuje za ew. odpowiedz.anna
  • witajcie, przymierzam się do wypadu na Mauritius. Które linie lotnicze polecacie? Utahman
  • no wlasnie jak bylo?? prosimy o jakas relacje.!
  • Sylwio i Bartku,jestśmy pod wielkim wraźeniem Waszej strony, dokładnie tak wyobraźamy sobie nasze wakacje. Zainspirowaliście nas nawet do ślubu w jakimś pięknym zakątku świata. Mamy dwie córeczki w wieku 5 i 8 lat które pojadą z nami w sierpniu lub wrześniu. Czy mogę prosić o wskazówki jaki kierunek wybrać aby nie załapać się na porę huraganów, malarię i inne niewskazane historie w podróży z dziećmi. Myśleliśmy o Tobago , Mauritiusie lub Hawajach. co o tym sądzicie o tej porze r...
  • witajcie, dzięki liloom wpadłem na pomysł, by otworzyć nowy wątek poświęcony linkom przydatnym w planowaniu wyjazdów w dalekie podróże, głównie oczywiście na wyspy tropikalne. Jeśli pomysł się przyjmie i lista linków się rozrośnie, to podzielę ten wątek na odpowiednie kategorie. Gdy będziecie chcieli coś dodać, to zaznaczcie proszę, jaka jest tematyka strony, do której prowadzi dany link. Z góry dziękuję za propozycje! Zawsze jest ktoś, kto musi zacząć, więc czynię to niniejsz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się