Forum Zdrowie Hashimoto
ZMIEŃ
      melisa

    melisa

    (1 wynik)
    • Mam ogromną prośbę do forumowiczów. Zrobiłam badania, bo czuję się fatalnie (duszności, lęki), chciałabym wiedzieć czy przy tych parametrach dawka leku jest dobra. Od ok. 2 miesięcy biorę Euthyrox w dawce 87,5 TSH 1,752 (0,3-3,0) fT4 1,306 (0,6-1,8) fT3 będzie dopiero za tydzień, wiem, że bez tego obraz choroby jest niepełny, ale może cokolwiek mi podpowiecie. Dla mojego endo niestety wystarczy samo TSH. Ale i tak wizytę mam dopiero w grudniu. Dzięki Waszym radom przetrw...

    Nie pamiętasz hasła

    lub ?

     

    Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się