IP: *.205.c79.petrotel.pl 15.12.10, 06:18
Szok i niedowierzanie - to czuję po tym jak mój wczorajszy wątek z prostym pytaniem o to gdzie można kupić strój świętego mikołaja przeniesiono na "oślą ławkę". Temat ten był dla mnie tak ważny że dziś jeszcze przed pracą weszłam tu sprawdzić czy ktoś mi odpisał. Zniechęciłaś mnie droga moderatorko do tego forum bardzo. Zadałam proste pytanie. Już i tak rzadko tu pisałam a w tej sytuacji wcale nie będę tu zaglądać. Zrobiło mi się bardzo przykro.
Obserwuj wątek
    • Gość: mamama Re: do mika_p IP: *.067.c72.petrotel.pl 15.12.10, 14:39
      Popieram! Co komu przeszkadzało pytanie gdzie kupić strój św Mikołaja?? Chyba trochę przesadzasz miko p!
    • Gość: gość Re: do mika_p IP: *.plock.mm.pl 15.12.10, 15:33
      autorko posta, przestań trollować i ogólnie ogarnij się
      • Gość: do mika_p Re: do mika_p IP: *.135.c75.petrotel.pl 17.12.10, 21:17
        A tak przy okazji, może w końcu zaczniesz usuwać te obraźliwe i chamskie wpisy, które się pojawiają w każdym wątku. Nie trudno zauważyć, że to forum za przeproszeniem "schodzi na psy" i ludzie tracą chęć do pytania o cokolwiek. Zdaję sobie sprawę, że funkcja jaką pełnisz na tym forum nie wiążę się z żadną gratyfikacji finansową, ale skoro jej się podjęłaś to staraj się trzymać porządek na forum, albo przekaż tą funkcję komuś innemu.
        Pozdrawiam
    • mika_p Re: do mika_p 19.12.10, 01:49
      Jedna z kopii tego wątku jest na forum Po godzinach.
      Na przyszłośc wybierz tylko jedno forum, na którym założysz watek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka