Forum Dom Kuchnie i łazienki
ZMIEŃ
      mniejszej

mniejszej

(16 wyników)
    • Macie jakies doświadczenia z pralkami o głębokości 40cm? Zastanawiam sie czy zrobic kibelek ukryty za karton-gipsem na Gebericie plus "chuda pralka", czy kibelek i pralka o tradycyjnych wymiarach i formie. Czy jest to kosztem jakis innych parametrów, trwałości, itp?
    • witam Wszystkich! mam pytanko: jaką polecilibyście pralkę? mieszkam sam, stąd piorę raz na tydzień. ma być niezawodna, w dobrej cenie, a rozmiarowo bębna najlepiej średnia. marka nie gra roli. gdzie kupować, jaki sklep w Poznaniu byście polecili, bo MM to chyba nie!? serdecznie pozdrawiam!
    • mam prośbę. czy ktoś wie czy można kupić pralkę ładowaną od frontu, ale o szerokosci 51 do 54 cm?
    • Witam Mam zamiar kupić lodówkę pod zabudowę. Ale słyszałem że takie lodówki nie wytrzymuja długo i że są wąskie. Czy możecie mi powiedzieć jak jest naprawdę ? Jakie są wady i zalety takich lodówek ? Czy w razie awarii łatwo jest je wymianić na inną bez wymiany zabudowy ? Oj ile pytań Mam nadzieję że mi pomożecie. Pozdrawiam
    • w mikroskopijnej łazience chciałam zmieścić na jednej ścianie pralkę standardową i kabinę. Fachowcy obiecywali ze spokojnie się zmieści a teraz okazuje się ze nie bardzo...w najgorszym przypadku mogę ta pralkę którą mam (o standardowych wymiarach) zostawić komuś i kupić nową. Nie mam przekonania do pralek ładowanych od góry a chyba na taką będę skazana. Moze jednak są pralki ładowane z przodu o szerokosci mniejszej niż 60 cm? Sentyment mam do Boscha.... pomóżcie
    • Witam, Chce kupic lodówke do zabudowy ale zastanawiam sie jakie odleglosci maja byc zachowane ZA lodówką aby ona poprawnie pracowała? 1cm? 2cm? 5cm? 10cm? Pomożecie? pozdro igio
    • A klarujac nieco pytanie: Standardowy rozmiar stelaza np Geberit to 120/50cm- CZY SA WEZSZE? Choc o 2 cm? Do tego najmniejszy kibelek jaki znalazlam to JOLY Keramagu, chyba ze sie myle... pro.keramag.com/?id=44&m=203060&l=d Najbardziej mnie martwi ta szerokosc stelaza bo sciana ma ograniczone parametry...
    • Witam Właśnie kończę wykańczać swoje mieszkanie i pozostał mi zakup pralki, pralka ta ma na razie służyć mi i mojej narzeczonej, czyli wstępnie dwóm osobom, zastanawiam się właśnie nad tymi dwoma modelami Siemens WS10F27RPL lub Electrolux EWS10470W, obydwie są głębokości 44cm, to jest optymalna głębokość dla mnie, różnią się praktycznie ładownością bębna, Siemens ma bęben 4,5 kg a Electrolux 6 kg, obydwie mają same pozytywne opinie np na cokupic Pytanie do Was: czy jest jakaś zasadnicz...
    • Witam mam dosc mała łazienke ..poszukuje jakiejs małej praleczki.Czy sa na rynku jakies najmniejsze z oferowanych.POLECIcie cos bede wzieczna pozdrówkaaaa
    • o opinie proszę. Chodzi mi o lakierowany mdf, który mozna umeścić na ścianie między szfkami górnymi i dolnymi. Ma toto jakieś wady? Pozdrawiam, K
    • Mam małą łazienkę 1,5x2m poradxcie prosze jakie oświetlenie zastosować.Kupilismy już zarówki halogenowe ale mam watpliwości czy 2xpo 50 wat (220)wystarczy aby włazience nie było ciemno -czy lepiej zastosowac więcej zarówek o mniejszej mocy.
    • junkers(8)

wprowadziłam się do mieszkania gdzie woda i ogrzewanie jest gazowe- miało to być tańsze niż tradycyjne co, ale rachunek który przyszedł po mrozach mnie "zmroził". Piec jest połączony z programatorem. Zastanawiam się czy jest jakiś sposób na "oszczędzanie" gazu, czy lepeiej nastawić grzanie na full i jak spadnie temp to krótko a intensywnie bedzie nagrzewał czy nastawic na mniejsza temp zeby grzało "lżej" ale dłużej, temp wody już ustawiłam na mniejszą bo w końcu wrzatek z kranu ni...
    • zbędny wydatek czy pomocna rzecz? Zdecydowalibyście się drugi raz na to rozwiązanie
    • Witajcie, mam ogromną prośbę. Mam problemy ze zmieszczeniem wszystkich sprzętów w kuchni. Jaki jest rozmiarminimalnyszafki narożnej, żeby móc w nią zamontować zlewozmywak narożny? agnieszka
    • czy płytki 30x60 powiekszą optycznie łazienkę? czy lepiej beda wygladaly mniejsze rozmiary plytek? Łazienka ma ok 6 m2
    • Zastanawiam sie wlasnie nad kupnem lodowki side by side. Czy ktos z was ma juz jakies doswiadczenie w tej materii? Jaka marke najabardziej rekomendujecie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się