Forum Turystyka Turystyczne Latanie
ZMIEŃ
      montreal

montreal

(4 wyniki)
    • Witam wybieram się do Montrealu na Boże Narodzenie i chciałam spytać forumowiczów o Wasze doświadczenia i wskazówki na temat podróży w tym kierunku. Którymi liniami najlepiej, gdzie dogodne przesiadki (większość lotów które sprawdzałam są przez Toronto a słyszałam, że to lotnisko jest koszmarem dla pasażera...), tudzież inne rzeczy o których dobrze wiedzieć. Z góry bardzo dziękuję. pozdrawiam Lilith
    • Witam, chcę kupic mamie bilet (w obie strony;) do Toronto, jako,ze nie zna jężyka przesiadki nie wchodzą w grę. Myślałam o miesiącach wrzesień, październik....Czy lepiej kupować już teraz czy to nie ma znaczenia jesli chodzi o cenę, czy w październiku będzie taniej niż we wrześniu? dzięki za pomoc
    • bede w polsce w kwietniu,chce leciec do rzymu z warszawy ok 20 czy nie bedzie problemu z biletami, liniami type skyeurope lub innymi tanimi , czy lepiej kupic teraz przez internet
    • Konkretnie chodzi mi o Montreal albo Ottawę. Skąd najlepiej wylecieć itp. Bardzo proszę też o kontakt wszystkich którzy w ogóle byli w Kanadzie - addam81@wp.pl. Pzdr!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się