morgan

(3 wyniki)
  • a konkretnie Mogran de Toi i morgan Light my Heart jaki to typ zapachów? bo nigdzie nie moge nic znalezc:(
  • nikt o Morgan de Toi nie pytal do tej pory - czy sa takie beznadziejne ? nieciekawe ? kreator zapachu - Christine Nagel :) i moj ulubiony 'kierunek' czyli floral woody musky ; sklad : Top note : Blueberry blossom, pink pepper Middle note : Amber crystal, black jasmine, nectarine Base note : Agarwood, patchouli, musk Wydaje sie interesujacy ... ale w koncu nie pierwszy raz opis opisem a w wachaniu - kleska ;) Moze ktos podzieli sie wrazeniem zapachu ? ...
  • Dostałam w prezencie mini-spray wody toaletowej 'love' (a moze morgan de toi - nie wiem, które jest które ;) firmy morgan -> zapach mi szalenie przypadł do gustu, tylko ... nie wiem czy jest dostępny w polsce? (dostałam go z niemiec) - nie mam możliwości żeby w perfumeriach sprawdzić (jestem z małego miasteczka) -> czy ktoś coś wie na ten temat? ewentualnie gdzie w internecie mogłabym znaleźć tą wodę? ;) z góry dzięki, pozdr. (pisałam na forum uroda, ale polecono mi to ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się