Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      morgan

morgan

(11 wyników)
    • Sklep Morgana w Katowicach (na ul. 3 Maja) przeniesiono, a może zlikwidowano? Czy może pozostaje mi wycieczka do Krakowa? ( o ile się orientuję, to jest tam sklep tej marki)Z góry dziękuję za odp. Pozdrawiam. Magda
    • Ten temat wyplynal a propos tego poprzedniego... Idac w Krakowie ulica Florianska rzucaja sie w oczy koszmarnie kolorowe, krzykliwe sklepy Morgana, Orsaya czy Colloseum (jak pewnie w kazdym wiekszym miescie). Ciuszki kuse, tandetnie rozowo-blekitne i po mocno wygorowanych cenach, na dodatek w wiekszosci z wygrawerowanym na piersiach byczym logo firmy.... Czy tylko mnie sie to nie podoba? One zalatuja dyskoteka, tandeta i stylem Ch.Aguilery czy B.Spears.Mam wrazenie, ze jednak w ...
    • morgan(18)

Co sądzicie o ubraniach firmy Morgan? Wczoraj kupiłam sobie sweterek tej firmy, nie wyróżnia się a był dosyć drogi 365 zł.
    • Morgan(8)

Co sądzicie na temat tej firmy? Jaka jest jakość? Gdzie sa jej sklepy? POZDRAWIAM
    • to taka jedna z lepszych marek kobiecych jesli chodzi o masówke. NIe toleruje za to bazorowych podrób które przewazaja na polskich kobietach i po jednym praniu wygladają jak z ciucholandu.
    • witam od pazdziernika przeprowadzam sie do lublina,do tej pory mieszkalam na slasku a tu wszytskiego pod dostatkiem:) w lublinie w zasadzie nigdy w zyciu nie bylam,ale slyszalam ze to dosyc przyjemne miasto pod wzgledem atmosfery,duzo mlodych ludzi itd. ale do rzeczy - czy ktoras z was jest z lublina i moglaby powiedziec czy znajde w tym miescie jakies fajne sklepy z ubraniami? jakies Reserved przynajmniej? nie chcialalbym jezdzic raz w miesiacu na zakupy do warszawy,ale obawiam sie ...
    • jdę pod koniec sierpnia do USA turystycznie, ale chciałabym również "pobiegać" troche po sklepach. Ciekawa jestem jak jest z letnią przeceną w tym kraju zwłaszcza na ubrania takich firm jak GUESS, DKNY, Ralph Laren, Bebe,Abercrombie,T.Hilfiger. Czy przeceny są, czy sa korzystne? I jeszcze drugie pytanko czy w tym kraju mozna spotkać sklepy morgana?
    • Czy ktos z was wie czy sa jeszcze sklepy Morgana w Pl?? Bo podobno polikwidowali wszystkie...:/
    • Kupilam bluzeczkę MORGANA w ciucholandzie w rozmiarze T-2.Co to oznacza-36,38? Kto wie?
    • Dziewczyny wyjezdzam za miesiac do Anglii na dluzszy pobyt i tak debatujemy z kolezankami jaka tam jest moda. Chodzi mi o to, ze np uwazamy, ze w Polsce dziewczyny fajnie sie ubieraja, czestao gustownie i modnie. My bedziemy mieszkalay w malej miejkscowosci i tak sie zastanawiamy czy w Anglii tze dziewczyny tak fajnie sie ubieraja czy moze np tak jak Niemki- okropnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się