Dodaj do ulubionych

"naga" prawda:-)

21.03.09, 09:25
Panowie czepiaja sie Pan i odwrotnie...same zale,wytyki,domniemania,czasem
chamstwo.
Bycie dwojga ludzi razem,to sztuka konwersacji,zaspakajania wzajemnych potrzeb
i szacunku.:-)
Słuchajac argumentacji jednej ze stron,mozna rzec same nieszczescia na tym
swicie:-(...ale gdybysmy skonfrontowali z ta druga strona,to znalazłby sie
srodek(podwojna wina):-)
Seks,głowny powod rozpadu ,pierwotnie cudownych zwiazków(szczegolnie
przedmałzenskich)...powod"w zyciu ,piekne sa tylko chwile":-)
zycie bywa piekne,aczkolwiek krotkie,cieszmy sie z tego co mamy a jak nie
mamy,to szukajmy az znajdziemy;)))
pierwszy dzien wiosny,powinien byc dniem szalenstwa...zrobcie dzis cos
zwariowanego,zaskakujacego(chociaz bukiet tulipanow i butelke wina),a wieczor
przyniesie wam "ulge";-D
z ekumenicznym pa!pa!;-)))
Obserwuj wątek
    • garcia6 Re: "naga" prawda:-) 21.03.09, 10:54
      Ja tam dzis pojde do lozka...
      • amira43 Re: "naga" prawda:-) 21.03.09, 10:58
        sam...społczuje,kac czy grypa?;-DDD
        • garcia6 Re: "naga" prawda:-) 21.03.09, 11:02
          Cos mnie bierze ;) Potrzebuje jakies okladu ;)
          • amira43 Re: "naga" prawda:-) 21.03.09, 11:08
            ja moge tylko zaproponowac,okład z ciepłych piersi:-DDD
            ewentualnie zaległa kapiel;-))
            tylko musisz poczekac,własnie na "miotle latam",ogarniam mieszkanko,ktos mi
            strasznie nabrudził:-DDD
            • garcia6 Re: "naga" prawda:-) 21.03.09, 11:09
              Myslisz ze to pomoze...Pani magister w aptece powiedziala ze mam isc do lozka i
              caly weekend tam spedzic...szkoda ze nie spytalem gdzie ma to lozko ;)
              • amira43 Re: "naga" prawda:-) 21.03.09, 11:16
                przy nastepnej wizycie w aptece ,musisz sie bardziej skupis na tym co do Ciebie
                mowi:-)
                w sumie,mogłabym Ci zaproponowac moje,ale mam strasznie miekki materac i pozniej
                kregosłup ,bedziesz miec obolały...;-DDD
                a teraz powaznie...goraca kapiel,czosnek,miod i gorace mleko,powinno zadziałac:-)
                zmykam,pobiegac po lesie..pa!:-)
                • garcia6 Re: "naga" prawda:-) 21.03.09, 11:21
                  haha tak to sie nazywa teraz bieganie po lesie ;)
                  • amira43 Re: "naga" prawda:-) 21.03.09, 15:13
                    very fanny;-DDD
                    znowu cos mi imputujesz,bieg po lesie to bieg po lesie;-)
                    czkolwiek jade sobie wczoraj droga lesna,do Nieporetu(obok stolicy),a to po obu
                    stronach jakis wysyp "jagodzianek"...od wyboru,w zasadzie do koloru:-DDD
                    • garcia6 Re: "naga" prawda:-) 21.03.09, 15:16
                      Kobieta lezac zajdzie a co dopiero gdy o bieganiu myslimy :P
                      I co bylo dalej? Zerwalas? ;)
                      • amira43 Re: "naga" prawda:-) 21.03.09, 15:22
                        grunt ,to nie spieszyc sie...dochodzenie do celu bedzie mniej meczace;-D
                        garcio,nie gustuje w płci tej samej,wole zdecydowanie mezczyzn i do tego nie
                        "wyrwanych" w lesie;-DDDD
            • lacido Re: "naga" prawda:-) 21.03.09, 14:11
              muszę sprostować, skuteczność leczenia piesiom zależny od jej wieku, tylko okład
              z młodej piersi jest skuteczny ;))) (młodej czyli do 18lat jak sądzę) i jeszcze
              metoda na ziarnko pieprzy jest godna polecenia :P
              • garcia6 Re: "naga" prawda:-) 21.03.09, 14:46
                Do 18 lat...sluchaj jak mam ochote na "pieguski" to ide i sobie kupuje...:P
                • lacido Re: "naga" prawda:-) 21.03.09, 14:50
                  możesz stosować inne metody lecznicze :)

a co maja do tego tego pieguski :)
                  • garcia6 Re: "naga" prawda:-) 21.03.09, 14:52
                    Pieguski to takie piersi bardzo male slabo wyksztalcone...a 18 latka na pewno
                    nie jest w pelni rozwinieta :P
                    • lacido Re: "naga" prawda:-) 21.03.09, 14:55
                      chyba żartujesz dzisiejsze gimnazjalistki mają kształty ż ho ho a co dopiero
                      18-latki
                      • garcia6 Re: "naga" prawda:-) 21.03.09, 15:02
                        No sorry moze maja moze nie co mnie to ...ale mozdzki to na pewno maja na etapie
                        pieguskow...18-tki maja u mnie zakaz wstepu zakaz jazdy i wogole BANANA!
                        • lacido Re: "naga" prawda:-) 21.03.09, 15:04
                          na tym forum to same skrajności widzę ;)
                          przecież ja CI nie wciskam na siłę rządnej osiemnastki :)
                          • garcia6 Re: "naga" prawda:-) 21.03.09, 15:07
                            Czemu skrajnosci...ja tam spokojny jestem ale czasem we mnie krew bulgocze :D
                            • lacido Re: "naga" prawda:-) 21.03.09, 18:17
                              krew nie woda jak to mówią ;)

skrajności bo jeden ma doły bo go osiemnastki nie chcą, drugi znowu by takiej
                              nie tykał ...
                              • garcia6 Re: "naga" prawda:-) 21.03.09, 19:11
                                hahahahah nie chca bo nie jezdzi VW czy z innego powodu? ;) Ja sie ciesze ze mi
                                takie dupy nie zawracaja bo unikam wszelakich spotkan z takimi :)
                                • lacido Re: "naga" prawda:-) 21.03.09, 21:33
                                  takie czyli jakie?
              • amira43 Re: "naga" prawda:-) 21.03.09, 15:14
                lacido,ciepło sie liczy a nie wiek,no i oczywsicie pozycja..na czy pod;-DDDD
                • lacido Re: "naga" prawda:-) 21.03.09, 18:19
                  wiek to tylko przy winie wskazany jest zaawansowany ;)))
                  • amira43 Re: "naga" prawda:-) 21.03.09, 18:24
                    z kobieta to tez podobno ,jak z tym winem...jakos nie mam kompleksow,a ciepłota
                    ciała taka sama:-DDD
                    • lacido Re: "naga" prawda:-) 21.03.09, 18:41
                      proponuję założyć watek to zobaczony, bo z obserwacji widzę, że co 25 lat to nie
                      50 :)
                      • amira43 Re: "naga" prawda:-) 21.03.09, 19:46
                        za to ,To 50,ma kochanka 22...ten swiat zwariował,wszystko odwrotnie;-)
                        • lacido Re: "naga" prawda:-) 21.03.09, 21:34
                          jest tylko jedna taka ;)
                          • garcia6 Re: "naga" prawda:-) 21.03.09, 21:49
                            Ktora TO ;)
                            • lacido Re: "naga" prawda:-) 21.03.09, 21:58
                              Madonna :P
    • lacido Re: "naga" prawda:-) 21.03.09, 14:08
      nie chcę Cię zniechęcać, ale chyba ten kaganek oświaty jest za mały na FM ;)

> Seks,głowny powod rozpadu ,pierwotnie cudownych zwiazków(szczegolnie
      > przedmałzenskich)...powod"w zyciu ,piekne sa tylko chwile":-)

nie wiem skąd to stwierdzenie, autopsja? ;)
      • amira43 Re: "naga" prawda:-) 21.03.09, 15:18
        nie masz mnie do czego zniechecac,nie mam zamiaru nikogo"prostowac",kazdemu
        wedle potrzeb;-)
        • garcia6 Re: Oj Kobietki Kobietki 21.03.09, 15:32
          co z Was wyrosnie na wiosne juz sie boje :P
          • amira43 Re: Oj Kobietki Kobietki 21.03.09, 15:37
            Wampirzyce,wysysajace krew z swych ofiar,ktore nastepnie beda zakopywane o
            ogrodku pod jabłonka;-DDD
            • garcia6 Re: Oj Kobietki Kobietki 21.03.09, 15:41
              ale ofiara nie musi byc dziewicem? ;)
              • amira43 Re: Oj Kobietki Kobietki 21.03.09, 15:46
                nie musi,aczkolwiek trudno to bedzie sprawdzic;-)
                • garcia6 Re: Oj Kobietki Kobietki 21.03.09, 16:05
                  No to jest szansa ze wyladujemy pod ta jablonka? ;)
                  • amira43 Re: Oj Kobietki Kobietki 21.03.09, 17:58
                    garcio koteczku,nie My tylko Ty,pozwolisz ze nie dam sie zakopac z Toba;-D
                    • garcia6 Re: Oj Kobietki Kobietki 21.03.09, 18:04
                      hahaha no prosze jak ladnie sie wycofala...jednak nie chcesz byc ze mna tak
                      blisko :P
                      • amira43 Re: Oj Kobietki Kobietki 21.03.09, 18:07
                        masz na mysli swoja szyje,jak ogolona,to pomysle;-)))
                        • garcia6 Re: Oj Kobietki Kobietki 21.03.09, 19:13
                          Hahaha nie kluje :P
                          • amira43 Re: Oj Kobietki Kobietki 21.03.09, 19:39
                            ale łaskocze;-DDD
                            • garcia6 Re: Oj Kobietki Kobietki 21.03.09, 19:40
                              Troche humorku nie zaszkodzi :D
                              • amira43 Re: Oj Kobietki Kobietki 21.03.09, 19:45
                                przez ten humorek,znowu zalałam klawiature:-(
                                a wysoki jestes,bo nie wiem czy drabinka nie bede musiała sie wesprzec?;-D
                                • garcia6 Re: Oj Kobietki Kobietki 21.03.09, 19:49
                                  Klasa srednia :D
                                  • amira43 Re: Oj Kobietki Kobietki 21.03.09, 19:53
                                    to bez drabinki ,sie obejdzie:-DDD
                                    a tak wogole,to widze ze kompletnie nie jestes zestresowany,obca baba wbija Ci
                                    sie w tetnice szyjna,czy to moze byc zabawne?;-D
                                    • garcia6 Re: Wydalo sie... 21.03.09, 19:57
                                      Co tam obca...wlasnie znajoma stwierdzila po paru latac "znajomosci" ze jestem
                                      homoniewiadomo....kurcze taka diagnoza i zrozum tu Kobiete :D
                                      • amira43 Re: Wydalo sie... 21.03.09, 20:03
                                        czy jeszcze, masz na stanie jakies tajemnice?;-DDD
                                        • garcia6 Re: Wydalo sie... 21.03.09, 20:06
                                          No ja nie wiem....to zalezy od "znajomych" :))))
                                          • amira43 Re: Wydalo sie... 21.03.09, 20:10
                                            a ci "znajomi"???...zaintrygowałes mnie:-D
                                            • garcia6 Re: Wydalo sie... 21.03.09, 20:11
                                              Na szczescie wielu ich nie ma :)
                                              • amira43 Re: Wydalo sie... 21.03.09, 20:18
                                                zmienilismy temat,wracajac do meritum...lubisz jak kobiety,uwieszaja sie na
                                                Tobie?;-)
                                                • garcia6 Re: Wydalo sie... 21.03.09, 20:21
                                                  To nie jest proste pytanie...to zalezy od typu Kobiety i od ich stosunku do
                                                  mnie...:)
                                                  • amira43 Re: Wydalo sie... 21.03.09, 20:28
                                                    to jaki typ Kobiety ,preferuje garcia...?;-DDD
                                                    o stosunkach,moze pozniej;-)
                                                  • garcia6 Re: Wydalo sie... 21.03.09, 20:37
                                                    Taka z ktora mozna pozartowac i normalnie otwarcie porozmawiac...ktora nie owija
                                                    w bawelne...widzi te wyzsze cele w zyciu...
                                                  • amira43 Re: Wydalo sie... 21.03.09, 20:44
                                                    to ,w sumie niewiele a dla niektorych az tak...;-)
                                                    teoretycznie to jest proste i oczywiste,ale z czasem,cos sie psuje i nie mozna
                                                    juz zrobic nic.
                                                  • garcia6 Re: Wydalo sie... 21.03.09, 20:59
                                                    Tak jest to proste tylko trzeba miec potezna sile woli...
                                                  • amira43 Re: Wydalo sie... 21.03.09, 21:16
                                                    jak uczucie sie wypali,to nie ma odwrotu.
                                                    no,ale miało byc wesoło...gdzie moje tulipany??;-DD
                                                  • garcia6 Re: Wydalo sie... 21.03.09, 21:20
                                                    Tulipan jest jeden i nie rozdaje go tak na lewo i prawo :P
                                                  • amira43 Re: Wydalo sie... 21.03.09, 21:26
                                                    wydaje mi sie,ze piszemy o dwoch kompletnie ,innych rzeczach;-D
                                                  • garcia6 Re: Wydalo sie... 21.03.09, 21:28
                                                    hmmmm no to w Holandii ;)
                                                  • amira43 Re: Wydalo sie... 21.03.09, 21:33
                                                    no to, tak:-DDD
                                                    jak tam rokowania,czy terapia łozkowa pomaga?:-)
                                                  • garcia6 Re: Wydalo sie... 21.03.09, 21:45
                                                    Jest wmiare piwko grzane rozgrzalo lozko jescze poczeka :D
                                                  • amira43 Re: Wydalo sie... 21.03.09, 21:52
                                                    to piwo,w aptece sprzedawali?;-DDD
                                                  • garcia6 Re: Wydalo sie... 21.03.09, 22:01
                                                    To moj sposob na przeziebienie ;)
                                                  • amira43 Re: Wydalo sie... 21.03.09, 22:06
                                                    dosc osobliwy:-)
                                                  • garcia6 Re: Wydalo sie... 21.03.09, 22:08
                                                    Calkiem skuteczny :D
                                                  • amira43 Re: Wydalo sie... 21.03.09, 22:24
                                                    zauwazyłam;-DDDD...jakis pobudzony Jestes,zupełnie niepotrzebnie...adin,dwa tri:-DDD
        • lacido Re: "naga" prawda:-) 21.03.09, 18:18
          zaleciało mi tu jakaś prawdą objawioną ;)
          • amira43 Re: "naga" prawda:-) 21.03.09, 18:19
            tak mam,po porannych nieszporach;DDDD
            • lacido Re: "naga" prawda:-) 21.03.09, 18:41
              :DDDDDDDDDDD
    • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: "naga" prawda:-) 21.03.09, 17:24
      I gdzie ta nagość? Obiecanki cacanki a gupiemu stoi
      • amira43 Re: "naga" prawda:-) 21.03.09, 18:00
        diabolo,bardzo mi przykro ze zawiodłam Ciebie,ale moze kolezanka z wtaku
        ponizej(b......cos tam),w koncu sie czyms na forum pochwali;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka