namibia

(7 wyników)
  • Witam wszystkich! właśnie rozważam wyjazd do RPA, ale cel główny to Namibia + ew. Botswana. Mam zarezerwowane dwa bilety do Johannesburga w RPA, ale nie mam jeszcze towarzystwa :( termin decyzji na wykup biletu do max 29 luty - termin promocji. Termin pobytu: 27 kwietnia - 24 maja (w tym się mieszczą obydwa długie weekendy w maju). Cel wyjazdu - głównie przyroda, parki narodowe (najchetniej Namibia i Botswana). warunki pobytu możliwie niskobudżetowe. Mam pytania: 1. ...
  • home.arcor.de/virgoaquarius/namib/index_namib.html
  • Rok temu wakacje spędziłem w RPA i wraz z rodziną zdecydowalismy, że w roku 2005 wybierzemy się do Namibii, oraz odwiedzimy deltę Okawongo. Mam kilka problemów w związku z dostaniem wiz i może ktoś z was mógłby mi pomóc. Otóż ambasada Botswany w Polsce nie istnieje. Najbliższa ambasada tego kraju znajduje się w Brukseli. Wysłałem już tam dwa maile i fax odnośnie otrzymania wizy, tudzież jej promesy, ale nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Czy ktoś z was był w botswanie i, jeśli tak,...
  • Ogladalam Twoje zdjecia z Afryki. No i teraz mam pytania :)))) Poniewaz sama tam czesto jezdze, to bardzo zainteresowna jestem praktyczna strona Twojej podrozy do Angoli. Najwazniejsza kwestia to bezpieczenstwo - w ile osob byliscie i jak to oceniasz? Czy mozna tam juz bezpiecznie podrozowac - rozumiem ze miny uniemozliwiaja piesze wycieczki, ale jak jest z ludzmi?Czy bogaty turysta, a przeciez jestesmy dla nich horendalnie bogaci - to obiekt godny polowania, czy mozna tam spokojn...
  • wlasnie dzis wpadlismy na pomysl pojechania do Namibii..miala byc Ghana..ale jakos nie wypalilo:) Zarazerwowalismy bilety i w droge!! ma moze ktos jakies fajne informacje o noclegach, campingach itd?
  • hej ludkowie.... juz minely dwa tygodnie mojej wloczegi:) jeszcze tydzien. a. campinghow jest bardzo duzo i pol namiotowych takze b. woda w oceanie jest cielpa..kolo 22 stopni c. ludzie sa bardzo mili d. jest bezpieczniej niz w rpa. e. poludnie jest bardzo suche:)
  • hej hej.... wlasnie planuje przyszloroczna wyprawe do Namibii lub Senegalu. Czy ma ktos z was doswiadczenia? Gdzie wartopojechac, co warto zwiedzic.. gdzie warto przynocowac..kogo spotkac... itp itp....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się