Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      narkoza

narkoza

(4 wyniki)
    • Mojemu 9-cioletniemu synkowi nie wypadaja same mleczaki, kruszą sie i siedzą w dziąsłach..a nowe ząbki krzywo przez to rosną. Stomatolog zalecił przeprowadzenie pod narkozą usunięcie mleczaków, naprawę innych ubytków w stałych zębach, za jednym razem, jak to nazwał. Fakt,że syn mój okropnie histeryzuje w gabinecie dentystycznym i nie daje sie dotknąc. Czy w Warszawie, maci kogoś godnego polecenia i nie drogiego żeby wykonac taki zabieg? Czy zdecydowac sie na NFZ? Na Nowym Zjeździe ponoc...
    • Musza mi zoperowac szczeke i wyjac wszystkie ósemki, gdyz uciskaja mi na nerwy, sa z nimi splatane korzeniami itp. Zabieg pod narkoza jest planowany w Enelmedzie, moze na Nowym Zjezdzie, moze na MIodowej, cierpie katusze z bolu i zbieram 2400, ktore jako min. sa mi na to potrzebne. Czy tego nie mozna zrobic na ubezpieczenie ?
    • Laryngolog powiedział mi, że żeby wyleczyć mój wieczny, męczący katar, powinienem poddać się operacji przegrody nosowej. Czy taka operacja musi być przeprowadzana pod narkozą? Słyszałem że narkoza źle wpływa na trzeźwość myślenia. W październiku zaczynam ciężkie studia i niechciałbym ich jeszcze utrudniać.
    • Byłam przed wczoraj u dentysty wyrwac zeba. Nie dosc ze sie wymeczyłam bo zostałamnieudolnie znieczulona, to zab został połamany i nie dokonca wyrwany:- / Czy ja moge roscic cos w tej sprawie od lecznicy? Dzis ide po kuracji antybiotykowej na rwanie do konca i nie wiem czy dam rade jezeli zniczulenie bedzie takie samo? ojjj miec chore zeby w tych czasach to tez zgroza:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się