nastolatki

(3 wyniki)
  • Wiadomo, że większość z nas stara się o dzieci kiedy ma już męża lub stałego partnera, pewną stabilizację finansową i wiek, w którym wypada pomyśleć o rodzinie. Wtedy zaczynają się starania i różnie to bywa. A jak było z wami zanim podjęłyście decyzję, że chcecie być mamami. Wasze cykle były regularne? Nie miałyście żadnych problemów z okresem? Nic nie wskazywało na to, że w przyszłości coś może stać na drodze do szczęścia? U mnie zawsze były problemy, myslałam sobie, że jestem nie w p...
  • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=25754917&v=2&s=0 ciekawa jestem jakie jest Wasze zdanie na ten temat.. pozdr.
  • Cześć, Zaraz szlag mnie trafi, otóż dziś 5 d.c. a mnie wypryszczyło jak przed @. Przed nią samą syfki mi poznikały, było super a teraz znowu. I boję się, że to znów z tymi hormonami coś nie tak bo niby skąd tyle tego ustrojstwa. Dodam, że jako nastolatka i trochę później miałam cerę jak brzoskwinka a teraz coraz gorzej. I jak tu się nie wściekać kiedy 30 prawie na karku, ty wyglądasz jak robuchana małolata a to nie wróży nic dobrego. A tak liczę na ten cykl. Ech....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się