Forum Towarzyskie Świat wg Singli
ZMIEŃ
      natchniony

natchniony

(3 wyniki)
    • Słuchajcie, jestem tu totalnym freshem i nie wiem, na ile nowicjusze mogą się wychylać:):):) ale może to co napisała tasmaklejaca ma w sobie coś tzn jeśli jest tu dużo singielek i dużo singli to może warto by było zorganizować jakąś fajną imprezę i poznać się w realu, a nie tylko udzielać się wirtualnie. Jako że jestem tu nowa to nie wiem, może Wy już się jakoś spotykacie... Jeśli nie, to byłabym bardzo ciekawa ile osób chciałoby czasem zamienić dyskusje forumowe na dyskusje przy winku, czy p...
    • Natchniony postem Zapalniczki w watku "co się robi" proponuje, żebyśmy powrzucali tu trochę dziwacznych powiedzonek. Na początek: [z postu Zapalniczki]: * "niemiłosierna piana" * "natchniony jak słonina" [niewiadomego pochodzenia]: * "zakręcony jak ruski słoik" * "zakręcony jak budka/domek ślimaka" [z małżonka mojej matki]: * "nie ważne kto ma rację - ważne kto ma restaurację" piszcie... :D
    • ide na spacer - na razie obstawiam jeziorko czerniakowskie - kto wie moze zajrze nad Wisle.... milych spacerow Wam zycze <papa>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się