Forum eDziecko edziecko Małe dziecko
ZMIEŃ
      nieruchomy

nieruchomy

(5 wyników)
    • Witam, Byliśmy w ubiegły weekend, po prostu rewelacja! Można spędzić super dzień, park pełen dinozaurów - ryczą, ruszają się, niektóre plują wodą, dzieci mogą pobawić się w paleontologów i wykopać dinozaura z piachu, mogą pojeździć na dinozaurach... Polecam, niedawno otwarty bo 1 maja tego roku. W miejscowości Zator, niedaleko Oświęcimia. Tu jest artykuł www.dzieci.legnica.pl/najciekawsze-miejsca-w-polsce-park-ruchomych-dinozaurow-dinozatorland Naprawde polecamy - świene miejs...
    • Hej, mam problem z moim 3-letnim synkiem. Zdiagnozowano u niego - zgryz krzyżowy czy odwrotny, tak do końca nie wiem która nazwa jest właściwa. W każdym razie zęby dolne zachodzą na górne - przez co górna szczęka gorzej się rozwija. Ortodontka zaleciła aparat ruchomy. Niestety mój maluch nie da się przekonać do noszenia go dłużej niż kilkanaście minut, po czym się krztusi i ma odruchy wymiotne. taki aparat żeby zadziałał powinen być na zębach w nocy i kilka godzin w ciągu dnia....
    • chodzi mi o mamy przedszkolaków. ja mam ruchomy czas pracy plus jeden dzień w weekend. pracuję tak żeby małą odwozić do przedszkola na 8 i później móc ją odebrać przed 15. pracuję też po południu. spędzam z córką 3-4 popołudnia (4 rzadziej) i jeden dzień w weekend. zanim poszła do przedszkola to rano była ze mną w domu i spędzałyśmy razem więcej czasu. czy dziecko przez to nie czuje się "ogołocone" z czasu spędzonego z matką? ja na razie zmiana pracy nie wchodzi w rachubę. jej plusy to prze...
    • Cześć, mam pytanko, czy ktoś ma dziecko które nosi aparat ortodontyczny? Moja córka(prawie 5 lat) ma dużą wadę zgryzu i ortodontka zaleciła nam aparat już teraz. Zastanawiam się nad tym, czy to ma sens-przecież ma jeszcze mleczaki.Poza tym byliśmy w 3 gabinetach ortodontycznych i tylko w jednym chcą leczyć tak wcześnie. Pozdrawiam idziękuję za odpowiedź
    • Mojej 14 miesiecznej córce wyroslo tylko (az?) siedem zebow. Chyba wyzyna sie osmy... I tak, ma wszystkie jedynki z dwojek brakuje jej dolnej lewej, a wyzynajacy sie zabek to gorna prawa czworka. Dolne jedyneczki stoja przy sobie slicznie, rowniutko. Wszystkie gorne stoja w pewnych odstepach od siebie, ale w miare rowno. Natomiast dolna dwojka troszkejest "cofnieta" do tylu... Niewiele i widac to tylko jak sie przyjrzec. Czy Waszym zdaniem powinnam cos robic z tym? Czy zabki ustaw...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna