Forum Na emigracji Matki Polki w UK
ZMIEŃ
      nieruchomy

nieruchomy

(5 wyników)
    • Wybieramy sie do Londynu pociagiem. I mam do was pare pytan? 1.Slyszalam, ze w konsulacie nie ma warunkow na przewiniecie dzieciaczka. Jak sobie radzilyscie? 2. Czy obok bramek do metra jest jakies boczne przejscie dla wozkow? Planuje wziac ze soba chuste, ale wozek tez. I jak sie wtarabanic z wozkiem na schody ruchome? 3. Czy w pociagu lub metrze placi sie dodatkowo za przewoz wozka? Bede wdzieczna za kazda wskazowke.
    • ksiazka z ruchomymi ilustracjami? Trojwymiarowa ksiazka? Jakies inne pomysly?Dzieki z gory!!!!!!!!!!
    • Hej mam pytanko...Ostatnio zauwazylismy z mezem ze na dwoch rekach powychodzily mu jakies ,,kulki,,tzn.sa to takie wygrubienia i bardzo twarde ma ich moze w sumie z 11 i niewiemy co to jest:(Dodam ze chodzi na silownie i pierwsze skojarzenie ze to wlasnie od tego.Wybieramy sie do lekarza ale najpierw sama chcialam zaczerpnac informacji...Z gory dziekuje za pomoc:)
    • No właśnie... Moje dziecko ma niespełna 5 lat.W Polsce (gdzie jeszcze spędzamy ostatnie tygodnie)chodzimy regularnie do dentysty.Właśnie kilka dni temu na pierwszej wizycie u ortodonty, okazało się że moja córeczka ma dosyć poważną wadę zgryzu.Jeździmy na szlifowanie ząbków i konieczny będzie aparat. Czy wiecie może jak wygląda sprawa dostępności do ortodonty dziecięcego w UK? Czy sam proces rejestracji dziecka zaraz po przyjeździe do UK długo trwa? Wiem że u mojego dziecka kwestia czas...
    • Jeszcze nie lecialam z tego lotniska a planuje sie wybrac z moja dziewieciomiesieczna corka do Polski. Wizzair lata z Liverpool do Katowic. Jakie jest to lotnisko? Czy bardzo rozlegle? Zazwyczaj wybieram sie z corka z blizszego lotniska (mieszkam w Birmingham) ale wizzair tu nie lata a ostatnio zmienili przepisy bagazowe na 32kg i to mnie kusi:) Jakie macie doswiadczenia z dziecmi na tym lotnisku, z wozkiem parasolka da sie przezyc, czy trzeba pokonywac schody zanim sie dotrz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się