nieruchomy

(4 wyniki)
  • witam, w dalszym ciągu, pomimo kilkakrotnych wizyt u dwóch pediatrów, martwią mnie 3 guzki z tyłu główki u 10-miesięcznej córeczki. Ma je z lewej strony - 2 sztuki-jeden wiekszy,drugi troche mniejszy, z prawej strony - jeden . Guzki są ok 0,5 cm , ruchome , niebolesne. Mała ma je już od urodzenia. Lekarze mówią,ze to nic groźnego, ale nie wysyłają nas na zadne badania.Na własna reke zrobilam morfologie z rozmazem i jest rewelacyjna. Jeden lekarz-pediatra powiedzial, 9 miesiecy t...
  • Panie Doktorze, mam pytanie w związku z węzłem chłonnym mojej 1,5 rocznej córeczki. Wyczułam go zupełnie przypadkiem myjąc małej szyjkę podczas kąpieli... Znajduje się on (a raczej one - wydaje mi się, że są trzy jeden przy drugim...) po lewej stronie w połowie wysokości szyjki. Są ruchome i miękkie... mają wielkość chyba mniejszą niż groszki (czyli około 2-3 mm średnicy na moje oko)... Najbardziej martwi mnie fakt, że są tak blisko siebie... czy to tzw PAKIET WĘZŁÓW???? Czy pakiet ni...
  • mój synek(skończy 2 lata w sierpniu)chodz na przemian na palcach i normalnie stawia stopę.Jednak coraz cześciej chodzi na palcach.Nie było problemu z bioderkami,uczył sie chodzić w chodziku ale krótko bo szybko nauczył się chodzić ale może to miało jakiś wpływ na to jak teraz chodzi.Do niedawna myślałam że to zabawy i poznawanie świata przez dziecko ale już mnie to przestaje śmieszyć.Co to może być Panie Doktorze bo wychodzę z siebie...oczywiscie wybieramy się do lekarza.
  • Wczoraj wyczulam u mojego synka malego guzka na obojczyku.Guzek jest maly-moze z 0.5 cm i jest umiejscowiony z przodu z prawej strony na samym koncu mostkowym... Jest twardy jak kosc i nieruchomy.Pomyslalam ze to wezel chlonny,ale z tego co wiem to one bywaja ruchome,a ten guzek nie rusza sie jak sie go dotyka-jest jakby przyklejony do kosci... Nasz angielski lekarz wlasciwie sie nas zignorowal-pomacal,obejrzal a diagnoza brzmiala "nic mu nie jest", "dzieci tak maja" i "prosze sie nie martw...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się