nieruchomy

(3 wyniki)
  • Bede miala podane znieczulenie zewnatrzoponowe ruchome tzn.bede mogla ruszac nogami,ale lekarz powiedzial,ze nie zniweluje to bolu.W jakim stopniu beda bolesne skurcze?Czy ktoras z Was to miala?Moze poprosic o silniejsza dawke? Dziekuje za pomoc.
  • Witam wszystkie przyszłe Mamusie. Wczoraj bylam na USG polówkowym. Nasza Coreczka rozwija sie wspaniale i wszystko byłoby ok gdybym nie doczytała (późno wieczorem)sie tam stwierdzenia, ze łozysko znajduje sie na scianie tylnej. Wiem, ze to dobrze ale... na USG z tygodnia 14 mam napisane, ze łozysko jest na scianie przedniej?! Zatem mam jakieś "ruchome" łozysko? Troche sie pogubilam, wiec pytam, czy któraś z Was dziewczynki tez tak miała?
  • Witam Od 2 dni jestem juz w domu po cc (6 dni po porodzie) jednak odczuwam duży dyskomfort na łonie pod blizną tak jakby bardzo mocne pieczenie lub rozciaganie. Dzieje się tak głownie podczas chodzenia, ustepuję przy skłonie lub w siadzie. Czy to jest normalny objaw i jeśli tak to jak długo bedzie trwał? pozrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się