Forum Turystyka Polska Góry
ZMIEŃ
      nowy targ

nowy targ

(5 wyników)
    • Jak ktos wie czym z Nowego Targu mozna sie dostac do Niedzicy w okolice zamku i zapory bardzo prosze o odpowiedzi. Slyszalem, ze jezdza jakies busy, ale skad i jaka cena i mniej wiecej godz. odjazdow jakby ktos wiedzial. Pozdro. Papa
    • Pomóżcie pls ;)
    • Interesuje mnie przejazd z Częstochowy do Słowacji, koniecznie przez Nowy Targ, czy możecie napisac jakim przejściem granicznym najlepie, bo widziałam ze tam są dwa, w Lysej Polanie i jeszcze jakieś obok. Jak jedzie się zakopianką, czy jest bezpieczna, czy są duże korki czy może wybrac inną trasę, poradźcie, jadę pierwszy raz. Chodzi mi o sobotę 30 lipca w godzinach ok. 14.00. Dzieki
    • Za tydzień wyruszam na mój wymarzony urlop w Pieniny. Jadę samochodem z Wrocławia do Krościenka nad Dunajcem. Nie mogę się zdecydować, którą drogę wybrać. Liczę na pomoc zmotoryzowanych na tej trasie :-)
    • Ciekawe, czy problem z przechodzeniem na strone slowacka w Tatrach (szlakami turystycznymi majacymi kontynuacje po obu stronach) zostanie rozwiazany wczesniej, czy dopiero wejscie obu krajow w 2004 roku do Unii Europejskiej spowoduje, ze sprawa umrze "smiercia naturalna". Jednak, mimo wszystko, gdyby Warszawa dogadala sie tu z Bratyslawa ( o Tatrach decyduje sie z dala od nich...) zanim podpiszemy traktaty akcesyjne, byloby to dobrym sygnalem dla Unii, ze w takich sprawach zaczyn...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się