Forum Praca Praca za granicą Praca - Europa
ZMIEŃ
      oferty pracy

oferty pracy

(12 wyniki)
    • kto zna jakieś niemieckie stronki z ogłoszeniami o prace... jeśli możecie to podajcie pare
    • mam ofertę pracy: niania plus pomoc domowa za 320 euro miesięcznie.Wydaje mi się że to trochę mało, jeśli kogoś to zainteresuje - dam namiary.Proszę o opinie ile płacą w Niemczech za podobną pracę.
    • W UK oraz Irlandii są sobie takie strony jak: www.gumtree.co.uk/ www.monster.co.uk/ www.cwjobs.co.uk/ www.jobserve.com/Homepage.aspx gdzie można znaleść pracę. Czy podobne strony są dla takich krajów jak: - Niemcy - Holandia - Dania - Norwegia - Szwecja Jak ktoś zna niech poda. >:)
    • Oferuje prace dla (1) jednej osoby jako kelnerki na Santorini. Warunki pracy takie jak podane ponizej. Otwieramy od 17.00, wiec potencjalny pracownik bedzie mial troche wolnego czasu w ciagu dnia. Jezeli ktos ma ochote na zwiedzenie troche wyspy, letnie kapiele w morzu i generalnie fajne wakacje, a przy okazji zarobic pracujac w restauracji, zapraszam. Nie jest to oferta przez biuro posrednictwa pracy, tylko od wlasciciela. Czy sa jacys zainteresowani? Zapewniamy: ˇ pracę w...
    • Mam duże doświadczenie w tej branży. Potrzebuję od zaraz wyjechac za granicę. Szukam poważnych pracodawców!!!!!!
    • ..rok temu pracowałem jako złota rączka u pewnej rodziny z Angli mieszkającej na stałe w Hiszpani. Warunki były bardzo dobre, wynagrodzenie średnie. (850euro) ale praca była czasem ciężka. Obecnie pracuje w kraju zarabiam około 2000 zł. ale ta rodzina ciągle dzwoni do mnie abym do nich przyjechał ( wrócił)do pracy . Zastanawiam się czy mnie to się opłaca , rozłąka z rodziną , itp.. Co byście zrobili na moim miejscu..
    • prosze o podenie adresu kontaktowego z firma Polska Contractors.dziekuje
    • Hi tomasz , we will forward your details and come back to you once we have had a response back czy dobrze to rozumiem witam Tomku , dostaliśmy twoje dane i odezwiemy się do ciebie jak będziemy mieli "ofertę , prace dla ciebie" dobrze to rozumiem ?
    • Mam pytanie do ludzi pracujacych w Wielkie Brytani. Wynalazłem w intenecie kilka ofert pracy w UK odpowiadających moim kwalifikacjom (wąska specjalizacja w przemyśle), mam troche doświadczenia w podobnej pracy- jeden rok). Zastanawiam się czy jest sens próbować, skoro mój angielski jest tylko "komunikatywny"-potrafię się porozumieć, ale nie mówie jeszcze płynnie, chociaż z pisaniem i czytaniem nie mam większych problemów. Jestem ciekaw opinii i doświadczeń ludzi, którzy szukali pr...
    • Zamierzam wyjechac do angli w ciemno jak tam wyglada sytuacja ?? Prosze o informacje osob które sa lub wrocily z Anglii. Jak dlugo szuka sie pracy?? Czy to prawda ze jak sie pojdzie do JOB Center to drugiego dnia idzie sie do pracy?? Moj angielski jest komunikatywny. Bede wdzieczny za zetelne info!!!
    • Znalazłam mnóstwo ofert pracy sezonowej w Niemczech, większość szuka pracowników od kwietnia. Chciałabym tam zadzwonić, ale moja znajomość niemieckiego jest raczej bierna. Szukam kogoś, kto jest chętny do wyjazdu jak najszybciej i mógłby porozmawiać z potencjalnymi pracodawcami przez telefon. Najchętniej Wrocław lub okolice. Możemy się spotkać i poszukać razem gabitm@op.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się