Forum Regionalne Podkarpackie Tarnobrzeg
ZMIEŃ
      oferty pracy

oferty pracy

(13 wyniki)
    • na stronie pip pojawiła się oferta pracy dla inżynierów w Rzeszowie i Tarnobrzegu, czy ktoś może bliżej sprawdzał warunki
    • Spotkaliście się z jakąś wyjątkową ofertą pracy ostatnio? Jeśli ktoś trafił na nieuczciwą ofertę niech ostrzeże innych. Jeśli ktoś szuka pracy niech wejdzie i poczyta. Zacznę pierwszy. Firma doradztwa finansowego. Tworzona w naszym mieście firma doradztwa finansowego. Człowiek z którym się spotkałem opowiadał o Warszawskich standardach jakich w Tarnobrzegu nie było. O kulturze biznesu itp. Wyszydzał nasze budki z kredytami, biura kredytowe. Po pierwszej rozmowie miał zadzwonić...
    • Umowa o dzieło. Zlecenie na ok. 6-12h pracy w tygodniu przy komputerze na dłużej - min. kilka miesięcy. Praca wymaga sumienności i jest dość powtarzalna. Wymagania: - pisanie poprawną polszczyzną - dobra znajomość podstaw Excela lub innego arkusza - zwracanie uwagi na szczegóły - łatwość uczenia się obsługi nowych programów komputerowych - umiejętność dedukcji rozwiązań na podst. przykładów - posiadanie nielimitowanego dostępu do Internetu i Skype. Odpowiem tylko osobom, które wyś...
    • Sz-------k mnie dizś trafił. Jestem osobą cierpliwą i opanowaną , wiele potrafie zrozumieć i sobie wytłumaczyć. Znam prawo i wiem że trudno obsługiwać klientów których to prawo krzywdzi. Jednakże moja cierpliwość poległa w starciu z nowymi przepisami w urzędzie pracy(pytanie czyjej?)Są oferty , owszem jako bezrobotna przeglądam stronkę internetową -jest oferta-ide do urzędu -pani informuje mnie że nie może mnie poinformowaćo pracodawcy dopóki nie dołacze do znamienitego grona zarejstrowany...
    • witam. co sadzicie o tym biurze.czy ktos moze korzystal kiedys z uslug tego biura i ma jakies doswiadczenia z nim zwiazane??? pytam poniewaz mam zamiar wyjechac do pracy do angli za posrednictwem tego biura i nie wiem co mam robic. prosze o opinie. pozdrawiam
    • Niedawno był konkurs na stawnowisko księgowej w wydziale budżetowym UM. Wiecie kto wygrał babka po pedagogice co tyle wie o księgowości co ja? Ludzie z praktycznym doświadczeniem i z kierunkowym wyższym wykształceniem odpadają a przyjmują na księgowa ludzi po pedagogice. A wiecie jak wyglądała rozmowa, wzywali wszystkich na wyznaczoną godzinę tak aby nie daj borze jeden kandydat nie spotkał się z drugim. Oferty pracy w UM TBG są z góry ustawione wygrywa zawsze ten kto ma plecy ...
    • Oferujemy ciekawą pracę stałą lub dorywczą dla osób dobrze znających się w zakresie przynajmniej jednej dziedziny prawa bądź finansów. Miejsce pracy w miastach województwa podkarpackiego i ościennych. CV wraz ze wskazaną dziedziną i określeniem dyspozycyjności prosimy przesyłać na adres: biuro_porad_prawnych@op.pl Biuro Porad Prawnych i Finansowych
    • W naszym kochanym UP dowiedziałam się, że skoro nie jestem samotną matką, nie mam 50 lat, nie jestem długotrwale bezrobotną, nie posiadam grupy inwalidzkiej, nie jestem absolwentką to szansa na ofertę pracy z UP nieosiągalna /pomimo nastu lat stażu pracy/. Pytałam ilu osobom UP zaoferował pracę w ostatnich miesiącach - lecz nikt nie potrafił udzielić odpowiedzi. Czy są szczęśliwcy, którym UP zaoferował ciekawą pracę? Jakie doświadczenie macie z UP? Pozytywy? negatywy? Będę wdzię...
    • Co sądzicie o targach pracy, które odbyły się we wtorek? Moim zdaniem- nieporozumienie- większość firm reklamowała swoje produkty (usługi), nie oferując żadnych miejsc pracy. Jaki jest sens organizowania tego typu imprez? Chyba żeby jeszcze bardziej zdołować bezrobotnych!!!
    • W Tarnobrzegu problem bezrobocia z dnia na dzień staje się coraz poważniejszy. Każdego dnia rejestrują się nowi bezrobotni. Aktualnie w Powiatowym Urzędzie Pracy jest 10 ofert pracy na ponad 10 000 zarejestrowanych bezrobotnych. Przypomnę tylko, że sam poseł Stępień obiecał nam 4000 nowych miejsc pracy!!!
    • zobaczcie date, kiedy została napisana wiadomość "już niebawem nowa giełda pracy": www.leliwa.pl/gpracy.htm
    • uważam,że najwyższa pora by pan Oczak został usunięty ze swego stanowiska gdyż jego nieudolność w kierowaniu podległej mu istytucji jest porażająca. UP w Stalowej Woli i Sandomierzu od tygodnia przyjmują wnioski na szkolenia,staże,roboty publiczne,dotacje itd a u nas pieniądze są również(najmniej wśród wymienionych miast),ale Oczak i jego setka pracowników zastanawia jak to podzielić!!Od zeszłego tygodnia! Dziś pojawiła się informacja ,że urzędy pracy dostaną więcej pieniędzy,ale kierownicy U...
    • Czy ktoś zna strone internetową z ofertami pracy miasta Tarnobrzeg albo oferty pracy z innych źródeł. Skąd można czerpać wiedze o aktualnych ofertach pracy pomijając PUP. Ewentualnie może jakieś codzienne gazety ? bo np w Tygodniku to w zasadzie nic nie ma pomijając już anonse podkarpackie w których o dziwo roi się od ogłoszeń warszawskich. Jakieś wiarygodne oferty pracy jeśli sami znacie napiszcie wraz z numerem telefonu. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się