Forum Regionalne Kujawsko-pomorskie Chełmno
ZMIEŃ
      oferty pracy

oferty pracy

(4 wyniki)
    • od kikunastu tygodni odwiedzam strone PUP Chelmno zakladke lokalne oferty pracy i moja troske budzi obawa o fizyczna forme osoby wprowadzajaca tam informacje -chodzi o naklad pracy przy aktualizowaniu jedynie daty
    • W Urzędzie Pracy jest strasznie mało ofert a zwłaszcza stażów, czy to nie skandaliczne. przedsiębiorcy powinni zadbać o swoich następców i udostępnić mniejsca pracy dla stażystów
    • Jestem osobą bezrobotna chodzę do Urzędu Pracy podpisywać się co miesiąc. Mam jedno pytanie czy Urząd Pracy poinformował nas osoby bezrobotne o jakiejkolwiek ofercie pracy ???? NIE !!!! Jako oni sobie tam spokojnie doczekają do emeryturki to jest praca i jeszcze sobie wypłacają 13 a jestem ciekaw ile oni dali pracy naszym chełmińskim bezrobotnym ludziom i jeszcze jak obsługa w tym urzędzie informacja jest tak przyjemna ze aż chciałbym chodzić cos się pytać ta pani tak przyjemna je...
    • czy ktos z was byl ostatnio w urzedzie pracy? przeciez nie idzie tam nawet wejsc do srodka. rozumiem ze jest przelom roku i ze duzo osob mialo umowy do konca roku, czy mozna cos zrobic w tej sprawie by jednak bezrobotni mogli sie rejestrowac nie stojac w kolejce wychodzacej prawie z urzedu pracy. i jeszcze jedno pytanie odnosnie urzedu pracy w swieciu czy strona tego urzedu chodzi mi o oferty pracy jest tylko dla wybranych bo oferty sa w formacie (PDF). probowalem na trzech komp...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się