oferty pracy

(9 wyników)
  • Witam, jestem teraz w stanie farmakologicznej nirwany, a zasady BHP zakazują łączenia kart i odmiennych stanów świadomości. Dostałem ofertę pracy za granicą, jednocześnie dowiedziałem się o możliwości przedłużenia starego kontraktu. Jednym słowem jestem jak osiołek, któremu w żłoby dano. Czy ktoś mógłby pomóc rozjaśnić sytuację? Pozdrawiam, Hoaxx
  • Znalazłam ciekawą ofertę pracy, czy mam szansę? Z przełożenia; Sąd Ostateczny Słońce 8 pucharów Tak będzie: 7 buław Tak nie będzie: Wisielec Wynik: Pustelnik Kapłanka Sąd Ostateczny Dopytałam czy dostanę tę pracę: 3puchary I czy mam szansę: Wieża (z dużo, ale nie wiedziałam jak traktować 3 puch). Nie bardzo wiem jak traktować wynik, ale napewno będę się starać i nie będzie zawieszenia.
  • Czy mam szansę dostać tą pracę? Z przełożenia: 4 puchary As Monet As Buław Sytuacja: 7 buław Kapłan Wieżą Rada: Kapłanka 3 mieczy Wynik: 4 puchary (Sąd Ostateczny, Rycerz Buław, Rycerz Pucharów) Nie dostanę tej pracy, powalczę, ale de facto nie rozumiem rady. Kaplanka i 3 mieczy? Nie mówić za dużo, ale użyć jakiś podstępnych krzywdzących metod? I tych 2 rycerzy w wyniku.
  • Co za dzień dzisiaj miałam! Dopiero co znalazłam fajną nowiutką ofertę pracy, która może na chwilę by mi odpowiadała. Jeśli chodzi o kwalifikacje to mam wszystkie aż w nadmiarze (co of course sukcesu nie gwarantuje ale nie wstyd aplikować). Ale mam tez wątpliwości czy wysyłać aplikację bo potem głupio będzie się wycofać. Spytałam Tarota czy to byłby dobry pomysł: 1. Szanse na tę pracę - As Mieczy 2. Co jest przeciw - Giermek Buław 3. Co jest za - Rycerz Monet 4. Wynik jeśli wyślę aplikacj...
  • Jestem zaskoczona ofertą pracy, którą dostal mój brat. A wlaściwie ma iść na rozmowę w środę. To jest... moja była firma!!! Dzwonila do niego kobieta, ale nie zapamietał nazwiska. Są 3 osoby, które mogły do niego dzwonić - wiem, bo w końcu spedziłam tam 6 lat. osoba 1 - 2 kijów osoba 2 - as monet osoba 3 - 8 kijow Czy brat zostanie zatrudniony? - król pucharów + król monet Wg mnie dzwonila osoba nr 3 - najgorszej wody manipulantka, podła kierowniczka, donosicielka i wazeliniara :P ...
  • Witam ponownie, jak widac szukanie pracy wymaga odemnie czestsze wizyty na forum;) 1. jak działac by dostac prace w firmie S? [b]gwiazda[/b] hmm zdać sięna opatrznosc, niewazne jaki bedzie wynik, a ja bede szczelsiwa...mam byc pelna optymizmu a sie uda 2. co mi ta praca da? [b]diabel [/b] znalazlam cos tamiego ; praca - zależność od kogoś, brudne interesy, sprzedaż swej duszy za pieniądze, nadużywanie władzy 3. moje zadowolenie [b]10 mieczy [/b] dno cierpienia..no tu wychodzi oczywisto...
  • Poszukując pracy znalazłam pewną interesującą ofertę i postawiłam tarota: 1 karta-ogólna sytuacja-Papież 2 ostrzeżenia - 5 Pucharów 3 co należy zrobić - 4 Monet To jakaś mała firma która właśnie się rozkręca, zastanawiam się czy właściciel nie jest przemądrzałą, autorytarną osobą ( Papież), a atmosfera w firmie daleka jest od sielanki ( 5 Pucharów). $ Monet może mówić o tym że można tam nieźle zarobić, ale nie jestem do końca przekonana do takiej interpretacji, bo ta karta to chyba ...
  • Wymyśliłam prosty układ na nową pracę, opisuje go poniżej. Prośba do Was o pomoc w zinterpretowaniu go. Ciągnęłam po 3 karty na każde pytanie, jako że się jeszcze uczę i nie potrafię zinterpretować jednej karty ani skomplikowanego rozkładu 1. Czy znajdę nową pracę w miejscu zamieszkania: 5 mieczy, 10 monet, as monet [i]Odpowiedź kart: Tak. Wszystkie trzy karty pokazują nową korzystną finansowo ofertę pracy[/i] 2. Czy to będzie praca umysłowa czy fizyczna: król kiji, giermek kielichów, cesa...
  • Od jakiegoś czasu szukam pracy w aktualnym miejscu zamieszkania lecz bezskutecznie. Chciałam się już nawet poddać i powrócić w strony rodzinne lecz jednak postanowiłam dać sobie jeszcze trochę czasu bo tam jest jeszcze gorzej z pracą ale przynajmniej miałabym darmowy dach nad głową gdy skończą się pieniądze. Zadałam tarotowi 2 pytania, gdzie drugie wynika z pierwszego. Oto one: 1. Czy znajdę pracę w aktualnym miejscu zamieszkania?: [b][u]Koło Fortuny, 6 Mieczy, 8 Buław, Paź Monet[/u][/b] ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się