Forum Praca Praca w IT
ZMIEŃ
      oferty pracy

oferty pracy

(7 wyników)
    • Czy to mogą być realne oferty pracy czy po prostu komuś się waluty pomyliły :) www.optimussearch.com/jobboard/cands/JobResults.asp?c=1&strDescription=&strKeywords=&strSalaryMin=0&strSalaryMax=0&lstSalaryFrame=5&lstCurrency=&lstPostedDate=&divVicinity=Poland&strLocation=&pg=1 pzdr
    • Witam. Obecnie jestem studentem informatyki, ale zaczynam się powoli rozglądać za jakąś stałą posadą, zgodną z moim wykształceniem i zainteresowaniami. Chciałbym zapytać jakie są szanse zatrudnienia i ewentualnie wysokości zarobków na stanowisku tzw. "serwisanta komputerowego" (za chwilkę sprecyzuję, o co konkretnie chodzi). Otóż przeglądając najpopularniejsze polskie serwisy internetowe z ofertami pracy w branży IT nie spotkałem zbyt wielu ogłoszeń traktujących o naborze na takie st...
    • Witam, jestem konsultantem SAP od prawie 3 lat, wcześniej pracowałam przez 3 lata jako kupiec i jednocześnie key user SAP. Ze względu na specyfikę pracy konsultanta (ciągłę wyjazdy, godziny spędzane w pociągach, samochodach, na lotniskach) czyli generalnie poza domem;-) chciałabym wrócić do pracy po stronie klienta. Os stycznia wysłałm kilkanaście CV na ogłoszenia z netu do firm, które poszukują kupców, specjalistów ds. zakupów, purchase liderów itp. I ZERO odpowiedzi!!! Myślałam...
    • Witam, Zastanawiam się w jakim kierunku powinienem szczególnie się rozwijać jako student Elektroniki i Telekomunikacji, aby mieć szanse na ciekawą i dobrze płatną pracę bez opuszczania naszego pięknego kraju? Interesuje mnie elektronika cyfrowa (mikrokontrolery, matryce FPGA, DSP), jednak lubię również programować (w tej chwili znam dobrze C++, jednak mam podstawy JAVA i C# i nie widzę problemu, aby przez 2,5 roku edukacji jakie mi pozostało stać się dobrym programistą także i w tych d...
    • Jestem studentem Automatyki i Robotyki, czy jest to perspektywiczny kierunek? Jak wygląda rynek pracy ?
    • Witam! Jestem studentem i chciałbym zostać programista PHP lub C# bo te dwa języki idą mi całkiem fajnie. I tak co mam robić żeby w przyszłości dostać prace, jeśli chodzi o PHP na co patrzą pracodawcy na pewno napisane strony i co jeszcze? A jeśli będzie ubogie portfolio to co wtedy? jak przekonać pracodawce do siebie jeśli będę po szkole bez doświadczenia zawodowego tak samo z PHP i C# ? Z C# przydatne są certyfikaty z tego języka? Z góry dziękuje za odpowiedzi.
    • Witam, Od kliku dni realizujemy ciekawy projekt rekrutacyjny przy współpracy z naszym belgijskim klientem. Młodszych programistów, starszych programistów z doświadczeniem w kierowaniu małym zespołem oraz testerów .Net zachęcamy do zapoznania się z poniższymi ofertami: www.power.com.pl/pl/praca/aktualne_oferty_pracy/programisci_sharp/mlodszy_programista_net www.power.com.pl/pl/praca/aktualne_oferty_pracy/programisci_sharp/starszy_programista_net www.power.com.pl/pl/praca/aktualne_of...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się