Forum Nauka i edukacja Język niemiecki
ZMIEŃ
      oferty pracy

oferty pracy

(8 wyników)
    • PracaInfo dla swojego klienta poszukuje pracownika ze znajomością języka niemieckiego. Opis stanowiska: Telefoniczne wsparcie niemieckojęzycznych użytkowników jednej z największych na świecie witryn aukcyjnych on-line Wymagania * Wykształcenie minimum średnie; * Biegła znajomość języka niemieckiego w mowie i w piśmie; * Podstawowa znajomość j. angielskiego; * Umiejętność szybkiego pisania na klawiaturze; * Umiejętność obsługi systemu operacyjnego Windows i pa...
    • Witam, szukam komunikatywnej osoby - meżczyzna lub kobieta w wieku 20-35 lat z dobrą znajomością języka niemieckiego. Praca będzie polegała na podróżowaniu po Niemczech i tłumaczeniu rozmów pomiedzy mną i moimi potencjalnymi klientami. Szukam nowego rynku zbytu, więc spotkań z kontrahentami będzie dużo - około 40-60. Praca rozpoczyna się 17.12, konczy 22.12. Średnio startować będziemy o 8:00, kończyć o 19 z godzinną przerwą na lunch. Wyżywienie i nocleg zapewnione (hotel). Po godzin...
    • Witam, W Nowym Roku dla jednej z trójmiejskich firm poszukiwani będą kandydaci ze znajomością języka angielskiego i niemieckiego oraz podstaw księgowości. Firma zapewnia liczne szkolenia oraz możliwości awansu. Jeżeli jesteście zainteresowani ofertami pracy to wysyłajcie swoje aplikacje na adres: accountant672@yahoo.com
    • TIM Call Center Sp. z o.o. w związku z dynamicznym rozwojem poszukuje kandydatów na stanowisko: Konsultant Telefoniczny - język niemiecki lokalizacja: Warszawa (nr ref. 10/KTN) Od kandydatów oczekujemy: - Biegłej znajomości języka niemieckiego - Umiejętności interpersonalnych: łatwość nawiązywania kontaktów i komunikatywność - Dobrej znajomości obsługi komputera i pakietu MS Office - Mile widziane doświadczenie w telefonicznej obsłudze klienta Oferujemy: - Atrakcyjne wyn...
    • myslicie, ze moge to nieco nagiac do polskich realiow i napisac "regulacje dotyczace przypadkow odrzucania bez wyraźnego uzasadnienia ofert pracy przedkładanych przez odpowiednie urzędy"? :)
    • Dostałam ofertę pracy od pracodawcy niemieckiego. Mam potwierdzić swoją gotowość do pracy. Jak to napisać? Bardzo proszę o pomoc :)
    • Otóż.Mam 18 lat.W tym roku szkolnym zdaje maturę.Zaraz po maturze to będzie gdzieś w połowie czerwca chciałbym pojechać do Niemiec do pracy.Głównie poto by zarobić sobie pieniądze na studia i drobne przyjemnosci(prawo jazdy i moze jakis samochód).Studiować chcę germanistyke na Ap w krakowie,ale biore tez ewentualność ze na nią moge sie nie dostać.Więc potrzeba bedzie kasy na zaoczne.A wtedy moze coś innego.Moze informatyke,albo coś ambitniejszego. Ale do rzeczy... Mianowicie nie c...
    • bylabym bardzo wdzieczna, gdyby ktos mi przetlumaczyl: obsluga urzadzen biurowych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się