Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      oferty pracy

oferty pracy

(10 wyników)
    • Drogie forumowiczki mam pewien problem i nie wiem jak go rozgryźć.... Otóz rozmawiałam ostatnio z moją kumpelką o tym, że nie mogę znaleźć zatrudnienia no i ona wspomniała na mój temat słówko swojemu koledze, który prowadzi agencję pracy tymczasowej, która posiada wiele ofert pracy zagranicą. Kolega mojej znajomej mnie nie zna, nigdy ze mną nie rozmawiał i nigdy mnie nie widział na żywo, tylko na fotce i wie o mojej niepełnosprawności. I właśnie on przekazał mojej przyjaciółce, że jego kli...
    • kurcze, i co zrobic z takim fantem pracuje 6 tygodni w pracy, ktora nie jest super ale najgorsza nie jest aż tu nagle dostaje telefon, ze superpracodawca wymarzony chce zlozyc mi oferte, oczywiscie lepsza finansowo i lokalizacyjnie wybor niby prosty - brac lepsza oferte - ale wymaga czegos co jest jakims złamaniem podjetego zobowizazania - no bo jednak istnieje chyba minimum przyzwoitosci wobec pracodawcy i jak sie prace przyjmuje toż kurcze nie na dwa miesiace co byscie zrobiły?
    • co myślicie? praca.gratka.pl/pracownik/szukaj/tresc/dodatkowa_w_domu-1096516.html mnie dziwi fakt,wysokosc kwoty wynagrodzenia? niskie wymagania dotyczace wyksztalcenia.
    • Pisałam ostatnio o odrzuconej przeze mnie ofercie pracy za 4,5 tys. Wczoraj ją przyjęłam - w zasadzie w ostatniej chwili i to nie ze względu na to, że nagle poczułam chęć posiadania tak ogromnej (przynajmniej dla mnie ) gotówki. Okazało się, że w mojej wcześniejszej firmie, koleżanka, którą tak bardzo kuło w oczy, że moge pracować w domu dopięła swego. 31. lipca kończyła mi się umowa zlecenie i owszem dostałam zgodę na dalszą pracę, ale tylko na miesiąc i za 1100 zł brutto. Po mie...
    • Witam, otrzymałam dziś rewelacyjną ofertę pracy: miałabym pracować przy wdrażaniu projektów z EFS za bagatela: 4,5 tys. Dla mnie jest to niewyobrażalna suma, bo zarabiam 1800. Pracę musiałabym zacząć od 1. sierpnia i tu jest problem. Mam 8-miesięczną córeczkę, w tej chwili pracuję w domu, więc cały czas spędzam z małą. Z tym, że w pracy mam "przyjaciółkę", która zrobi wszystko, aby udowdonić, że moja praca w domu jest bezsensu. Jestem wykończona psychicznie ciągłą walką z nią i ba...
    • Wczoraj mój mąż zaproponował mi pracę na ok. 2-3 tygodnie w firmie, w której on pracuje (chodzi o zastępstwo osoby, którą zwolniono, do czasu zatrudnienia kogoś na to stanowisko). Można powiedzieć że to świetna okazja, bo z kasą u nas od pewnego czasu bardzo krucho i grosz by się przydał. Ale ja mam duży dylemat, ponieważ: - firma jest oddalona od miejsca zamieszkania ok. 10 - 15 km, i z tego co się orientuję to nie dojeżdża tam komunikacja miejska (nie mam samochodu) - godziny pracy 9...
    • Jestem na rozdrożu. ...... Waśnie rozważam wszystkie "za" i "przeciw", ale chyba nie znajdę "zotego środka". Bo czy istnieje praca idealna dla mamy? Mam dwóch wspaniaych synków (4 i 2 latka). Z każdym z nich bylam w domu ponad rok, poświęcalam im praktycznie cay czas, karmilam piersią i nie wyobrażalam sobie życia bez nich. Pracowalam w szkole i to wiąże się z malą ilością godzin ale i niewielkimi zarobkami (mialam tylko pól etatu, ale chyba 500zl to nie jest szczyt marzeń).Poza t...
    • Kurcze dziewczyny czy u was też tak ciężko szukać pracy jak u mne w mieście???Na portalach,w gazetach w urzędach wielka kicha.nic po prostu..a jak aproszą na rozmowę to albo podań multum..albo oferty spoza miasta..nie mam prawa jazdy,nie mam jak dojechać...do tego ktos do opieki nad moim 2,5 latkiem...kurcze mam licencjat...szukm uz pół roku i dół łapie...
    • Nie chcę pracować na kasie w markecie ani pobierać opłat za parkowanie. Nie dlatego że mam coś do takiej pracy. Może jednak po kolei. Zaczełam pracować bo na szczęście po moich studiach nie ma z tym dużego problemu. Musiałam jednak coś załatwić w UP. Przy okazji zapytałam o oferty pracy (a nóż coś lepszego będzie :)) a kobita mi tu wyskakuje z marketem itp. właśnie. Tłumaczę jej że szukam w zawodzie bo muszę robić uprawnienia a ta mi że nie muszę bo mogę się przekwalifikować itd. ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się