Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      oferty pracy

oferty pracy

(4 wyniki)
    • witam zatrudnimy do pracy młodą, dyspozycyjną, o miłej aparycji kobietę do pracy jako asystentka sekretarka Dyrektora... wymagania: wykształcenie minimum średnie (najlepiej administracyjne) doświadczenie w pracy biurowej min.1 rok dyspozycyjność zaangażowanie w powierzone obowiązki gotowość do wyjazdów służbowych Oferujemy: atrakcyjne wynagrodzenie pakiet szkoleń pracę w młodym zespole umowę o pracę CV+ [b]zdjęcie najlepiej sylwetki[/b] prosimy o wysłanie przez formularz ...
    • czy ktoś mi wytłumaczy w jakim celu pracodawcy piszą w ogłoszeniu, że oferują zatrudnionemu komputer i telefon? Chyba oczywiste, że ze swoim nie będę przychodziła :/ A jeśli chodzi o to, że oferują laptopa i komórkę to też chyba nie jest to żadna super atrakcja. Mając tel. służbowy generalnie jesteś 24h do dyspozycji pracodawcy. Z lapkiem to samo. Czy to naprawdę jest taka atrakcja dla przyszłego pracownika?
    • [b]ASYSTENT OBSŁUGI PREZESA ZARZADU[/b] Do obowiązków osoby zatrudnionej na tym stanowisku należeć będzie: ustalanie z Prezesem terminów, miejsc i zakresu spotkań (tematycznego i osobowego) i wpisywanie ich do kalendarza, aktualizacja wpisów do kalendarza Prezesa, umawianie spotkań, zapewnianie rezerwacji restauracji na spotkania służbowe Prezesa, codzienny przegląd prasy, wykonywany zgodnie z treścią zarządzenia w tej sprawie, tworzenie odpowiedzi na pisma w imieniu Prez...
    • macie swój profil na tym portalu? właśnie obejrzałam profile kilku znajomych osób i, kurczę, wpadłam w kompleksy. ludzie rozwijają się zawodowo, realizują ciekawe projekty, dokształcają się na zachodnich uniwersytetach, mają swoje firmy. ech, a u mnie od 5 lat w sferze zawodowej stagnacja; siedzę w domu z dziećmi czyli kupki, zupki itp. no, pomijając studia podyplomowe, które zrobiłam w tym czasie - wspaniały czas i wspaniali ludzie. tak czy siak niech mi nikt nie mówi, że siedzenie ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się