oferty pracy

(10 wyników)
  • Witam! Zapraszam do pierwszego w naszym mieście portalu z ofertami pracy z Ostrowca Św. i okolic. Pozdrawiam! Tomasz.
  • praca.money.pl/specjalista;ds;rozwiazan;informatycznych,katowice,oferta,2996235.html
  • Tak sobie przeglądałem i znalazłem ofertę na Ostrowiec. Zamieszczam, może komuś się przyda. www.praca.pl/site/s,joboffers,type,doc,id,53092.html
  • Oferujemy ciekawą pracę stałą lub dorywczą dla osób dobrze znających się w zakresie przynajmniej jednej dziedziny prawa bądź finansów. Miejsce pracy w Ostrowcu. CV wraz ze wskazaną dziedziną i określeniem dyspozycyjności prosimy przesyłać na adres: biuro_porad_prawnych@op.pl Biuro Porad Prawnych i Finansowych
  • Szukam roboty tam. Mogę pracować 20/24 h. Bardzo szybko się uczę, doskonale możliwości analizy. Świetnie sprawdzę się jako osobisty asystent, handlowiec, marketingowiec, pijarowiec.
  • Czy mógłbym prosić o umieszczenie tu lub na gazetowego maila informacji o tym jakie firmy brały udział w tej giełdzie, kogo poszukiwały,ewentualnie wymagania jakie stawiali i jakie warunki oferowali?
  • Jeśli chodzi o prace to w Polsce przoduje woj. Mazowieckie, Małopolskie, Wielkopolskie i Dolnośląskie, oraz Śląskie. Najlepsze rokowania ma woj.....ŚWIĘTOKRZYSKIE!( chyba w GW był takie artukuł). Być może wiąże się to z dotacjami unijnymi. Przeglądam codziennie ogłoszenia o pracę w internecie na różnych portalach i owszem praca jest, ale głównie w Kielcach. W Ostrowcu znalazłem 1 - słownie JEDNĄ ofertę pracy!. Jak tu wrocić? Czy to się kiedyś poprawi??. A pamietacie jak pisałem,...
  • czy kots wie moze gdzie sa tyeraz przyjecia do poracy szukam juz dluzszy czas i mam ogromny problem znalesc jaka taka prace
  • Firma szuka pracownika magazynu. Bliższe informacje: Bać-Pol sp. z o.o. ul. Kilińskiego 35B www.bacpol.com.pl/pl/oferty_pracy/oferty_pracy/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się