Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      opuchlizna

opuchlizna

(3 wyniki)
    • Ratunku! Nic nie pomaga. Nogi mam tak pogryzione i opuchniete, że trudno chodzić. W tej chwili zrobił mi się na opuchliźnie siniec. Gdzieś czytałam o ledum palustre 5? Co polecacie?
    • wczoraj miałam dość poważny zabieg dentystyczny. Rozcinane dziąsło, czyszczenie i wybieranie czegoś co tam było (ropa). Wszystko było ok wzięłam niestety nurofen bo tak bolało że widziałam gwiazdy no i arnikę miałam tylko 15ch. trochę spuchłam ale przestało boleć-spuchł tylko policzek. dzisiaj obudziłam się całkiem spuchnięta już cały policzek ale nie boli okładam się lodem i zażywam arnikę 3x dziennie. tylko czy to wystarczy boję się zakażenia, co jeszcze mogę włączyć??
    • tym razem chodzi o moją mamę - od lutego ma opuchliznę na górnych powiekach, chodzi o tę część pod brwiami. od tej opuchlizny ma powieki półprzymknięte i ledwo widzi. czuje też w tym miejscu ucisk idący od czoła. do tej pory była już u okulisty (ciśnienie oczne w normie, mama leczy się też na nadciśnienie, ale dzięki lekom jest ono w porządku) i laryngologa (zatoki czyste). lekarz rodzinny oczywiście nie ma pojęcia, co może być przyczyną i na jakie dalsze badania ją skierować. mac...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się