Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      ortografia

ortografia

(4 wyniki)
    • Uprzejmie proszę o usunięcie forum Ortografia z działu Eksperckie. Pani Teresa Kruszona zakończyła swoją działalność ekspercką w dniu 16 stycznia 2007. Notka zamieszczona na głównej stronie tego forum, iż ekspert odpowiada "na bieżąco" jest jawną kpiną z czytelnika. Mam nadzieję, że fakt, iż pani Teresa kruszona jest "naszą 'Gazetową' specjalistką" nie będzie miał wpływu na decyzję Administratorów Forum. Nie utrzymujemy fikcji! Nie wprowadzajmy w błąd forumowiczów! Z poważaniem, Kornel
    • W tekście o modzie mix napisaliście wyraz "króciÓtki" z błędem ortograficznym; powinno być "króciutki"; a może przyda Wam się ktoś do korekty? pozdrawiam, emiliako.
    • Zdumienie ogarnia mnie, gdy czytam wypowiedzi uczestników forum. Nigdy nie widziałem tak dużo błędów ortograficznych. Przecież to nie możliwe, żeby większość osób miała takie kłopoty z ortografią. Nie mówiąc już o składni i interpunkcji. Ale włos się jeży, kiedy człowiek czyta "znaleść", "wziąść", czy "rzaden". Kochani, połóżcie sobie obok klawiatury mały słownik ortograficzny i zaglądajcie tam od czasu do czasu, bo to naprawdę wstyd tak pisać. Zeby były śmieszniej dodam, że na tę...
    • Na poprzednim edziecku było miło bo nikt sie nie wyrażał brzytko. A tu jest dużo śmieci feeee. Może nie pozwolilibyście na zaśmiecanie wulgaryzmami,i obrażania innych, albo utwóżcie takie forum dla przekinających i niech sie wyżywają, tam wtedy będą zaglądać o podobnych zainteresowaniach.Nie mówie o takich słowach jak cholera jasna, czy psiakrew, ale o tych mocnych.Z tego choćby powodu uważam poprzednie za super , a to obecne za nie eleganckie. Nie bardzo mam ochote napotykać ludz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się