Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      ortografia

ortografia

(5 wyników)
    • Och tak jestem zboczuszkiem. No cóż, nie będę nawet prubował przed wami tego ukrywać. Z resztą chyba się nie da skoro zabieram się właśnie do elaboratu na takie tematy. Właściwie to nie - rozprawiać będę się jak spotkam się z jakimś konkretniejszym odzewem. Na razie po prostu zadam pytań kilka. Bije się w piersi, och piersi... jestem złym człowiekiem. Opowiem wam swoją historię anonimowego zboczucha. Żebyście nie myślały sobie że macie do czynienia z normalnym człowiekiem, który poprostu ...
    • Od niedawana zauwazylam ze w waszych wypowiedziach zwracacię na to duza uwagę i wiekszosc osobo poprawia blędy innych.Moim zdaniem jest to troche iryoniczne gdyz inny moze znac lepiej zasady ortografi drugi gorzej a jezeli akoratnie nie przeszkadza to tej osobie to jest wylącznie jej wlasna sprawa.A sadzę ze to nie zminia w zaden sposob kontekstu zdania gdy jest zmienione "rz" na "ż".Więc osbiscie mnie to irytuje badzmy troche wyrozumiali! Z chęcia wyslucham waszego zdania na ten t...
    • Rany, ludzie, jestem załamana. Od paru miesięcy tak czytam sobie i czytam te Wasze forumowskie problemy i musze powiedzieć, że za każdym razem, jak tu zaglądam jestem coraz bardziej przerażona. Chodzi o poziom gramatyczny niektórych forumowiczów. Czasami zastanawiam się, czy osoba w wieku 18tu lat (hm...podstawówka już dawno skończona, w średniej pewnie na wylocie, a może i o studiach jakieś plany)specjalnie pisze "muj", "męszczyzne", "wspułżyłam" itd. tak...dla pokazania wrodzone...
    • nie jestem jakąś starą moherową klapzdrą, rozumiem, że nie wszyscy muszą umieć pisać i znać polską ortografię, ale niektórych postów po prostu nie rozumiem.
    • Dziewczyny bo głównie do was ten wątek. Chcę iść na studia, ale nie mam pojęcia co do kierunku. Zupełnie się na tym nie znam, ale chciałabym pracę... w której siedze sobie za biórkiem, pół dnia spędzam na forum, internecie lub robie co chce (udając że pracuje) a reszte dnia żeczywiście wykonując zadaną prace. Wiem że wiele z was w czasie pracy siedzi na forum, bądź internecie- gdzie pracujecie? Poleccie mi coś fajnego i na jaki kierunek musiałabym iść. Dziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się