Forum Regionalne Łódzkie Piotrków Tryb.
ZMIEŃ
      ortografia

ortografia

(4 wyniki)
    • Zauważyłem, że ostatnimi czasy wszystkie wątki kończą się właśnie na wyzywaniu forumowiczów od analfabetów... Dlatego od teraz wszystkie posty nieodnoszące się do głównego wątku dyskusji, piętnujące natomiast nieudolne posługiwanie się językiem polskim będą brutalnie (po stalinowsku, jak chcą niektórzy) wycinane. Jak sobie chcecie wrzucać na ten temat to proszę bardzo robić to w tym wątku...
    • Wszyscy tak fajnie krytykują...więc macie odwagę się przyznać kto kryje się pod NICKAMI... Zamiast NICKów może nazwiska swoje umieścicie ? :D :D :D :D :D :D :D :)
    • Nie wiem, być może się czepiam, ale krew mnie zalewa, gdy przeglądam informacje zamieszczone na stronie Urzędu Miasta. Jestem w stanie przemilczeć spore opóźnienia w publikacjach - np. 3 dni na przygotowanie wzmianki o "Biegu Trybunalskim". Jednak nie rozumiem dlaczego p.o. rzecznikiem prasowym magistratu prawie 80-ciotysięczengo miasta jest osoba, której umiejętności - nazwijmy je - dziennikarskie, nie przekraczają poziomu gimnazjum. Czarę goryczy przepełnia brak znajomości ortografii ...
    • Narkotyki w dyskotece 15.04.2008 Trzej mężczyźni wpadli w ręce policji za posiadanie i udzielanie narkotyków. 19- i 20-latek mieli przy sobie 3 gramy amfetaminy. 11 dilerek ze śladowymi ilościami narkotyków znaleziono u 18-latka z powiatu bełchatowskiego. Wszyscy trzej rozprowadzali narkotyki w dyskotece Protektor. Grozi im do 10 lat więzienia. (oby) - POLSKA Dziennik Łódzki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się